Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  10 locuinte vor fi construite constructii

Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de catre voluntari impreuna cu familiile beneficiare. Maine, in cea de-a treia zi de BIG BUILD, sunt asteptati sa voluntarieze pe santier sportivi romani celebri si politicieni din tara noastra si Irlanda de Nord.

Habitat for Humanity Romania construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. Marti, 6 octombrie 2009 - Lucrarile de constructie continua si astazi la Beius, Bihor in cadrul proiectului BIG BUILD’09. 10 case vor fi construite intr-o saptamana pentru 10 familii dezavantajate bihorene, cu sprijinul a peste 250 de voluntari romani si internationali.

Pe santierul Habitat din Beius, "muzica" ciocanelor a inceput sa se auda dis-de-dimineata. Cele 8 ore de munca pe santier au fost rasplatite la sfarsitul programului cu imaginea celor 10 locuinte ridicate de la fundatie pana la acoperis.

Astazi se lucreaza la izolatia termica, tencuieli si se va monta tigla pe acoperisul caselor.

Evenimentul de constructie din Beius, judetul Bihor, reprezinta in acelasi timp cea mai mare sarbatoare europeana a Zilei Mondiale a Locuirii, celebrata anual la inceputul lunii octombrie. Familia pe care o ajutam lucreaza alaturi de noi. " a afirmat Chris Fontanesi, voluntar Corpul Pacii.

Big Build ‘09 este un eveniment important al tarilor europene afiliate organizatiei Habitat for Humanity. Voluntarii, alaturi de personalitatile prezente pe santierul BIG BUILD, au lucrat sustinut astfel incat au avansat lucrarile de constructie cu jumatate de zi fata de programul initial stabilit. Pana acum, peste 1. 600 de familii din Romania si 300. 000 de familii din 100 de tari beneficiaza de case construite prin programul Habitat.

Sponsori de eveniment: Fundatia Vodafone Romania, RBS, Lafarge, Adeplast, Aviv Imobiliare

Parteneri media: Crisana, TVS, Radio Transilvania, Web2Dev
Saptamana aceasta, vor fi ridicate locuinte decente si sigure pentru viitorul unor familii tinere ai caror membri au crescut in orfelinatele de stat fara sa aiba ocazia de a avea un camin.

BIG BUILD sarbatoreste in acelasi timp 15 ani de implicare Habitat Irlanda de Nord in construirea de locuinte, comunitati si sperante in intreaga lume si de strans parteneriat si sprijin acordat programului romanesc pina acum, prin prezenta celor 200 de voluntari nord-irlandezi care lucreaza pe santierul Habitat Beius. Este placut pentru ca si lucram dar in acelasi timp ne si simtim foarte bine. Pentru a promova solidaritatea intre tarile din Europa si lupta impotriva locuintelor saracacioase, numeroase personalitati din Romania si Irlanda de Nord vor sprijni in continuare acest eveniment si vor voluntaria pe santierul Habitat de la Beius. Alaturi de ei lucreaza astazi echipe de voluntari din partea sponsorilor de eveniment, RBS si Lafarge.

"Imi place atmosfera de santier, mai ales ca suntem atat de multi. Desi sunt peste 250 de oameni prezenti, dintre care majoritatea din Irlanda de Nord, voluntarii si cele 10 familii beneficiare au format inca de ieri o adevarata echipa.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com