Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Acoperisul Gerard iti pune in valoare constructii

Noile constructii vizeaza apropierea de natura prin proiecte realizate in linii minimaliste si culori naturale. Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD este distribuita in toata tara, printr-o retea de 80 de distribuitori.

Design deosebit

Cinci modele distincte si peste 10 variante coloristice deosebite dau posibilitatea realizarii unei case de vis, indiferent de mediul ambient in care este amplasata casa:

Profilul GERARD Classic - profil cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase, ideala pentru orice tip de acoperis

Profilul GERARD Heritage - tigla profilata pe modelul tiglei tip solzi, ce adauga caracter oricarei case

Profilul GERARD Shake - profil cu aspect de sindrila, ce confera constructiei un aspect rustic

Profil GERARD Shingle - profil plat cu aspect asemanator placilor de ardezie, foarte potrivita pentru proiecte cu aspect atipic, inclusiv pereti verticali

Profilul GERARD Roman - model profilat dupa modelul tiglei romane, ideala pentru constructiile in stil mediteranean

Fiind un produs ce se adreseaza clientilor cu venituri medii si mari, vanzarile tiglei Gerard contureaza in mod evident noile trenduri de design in domeniul acoperisurilor. Gerard este o tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, un produs premium pentru acoperisuri, ce imbina avantajele altor tipuri de invelitori. Cele mai cautate culori pentru acoperisuri sunt tonurile de maro inchis, dar o noua tendinta se contureaza inspre negru antracit.

Garantie de 50 de ani

Inovatorul acestui tip de produs este compania AHI Roofing din Noua Zeelanda, care a realizat prima tigla metalica din lume profilata prin presare in urma cu peste 60 de ani si este liderul mondial pe aceasta piata. Tiglele metalice Gerard au in acest moment cea mai mare garantie de pe piata invelitorilor, fiind garantate de producator pentru 50 de ani, in sistem pro-rata. Tabla tip tigla GERARD a fost profilata ca replica la unul dintre stilurile consacrate ale invelitorilor traditionale, precum tigla ceramica, sindrila, cu avantajul suplimentar conferit de substratul metalic, pentru a asigura performante superioare la intemperii. Fiind un produs ce se adreseaza clientilor cu venituri medii si mari, vanzarile contureaza in mod evident noile tendinte de design in domeniul acoperisurilor.

Brandul GERARD, care a devenit un nume comun in conditiile definirii tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala este prezent in Romania de cativa ani, fiind importat de compania FINAL DISTRIBUTION.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com