Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Alstom achizitioneaza 25 din capitalul constructii

La data de 1 martie 2010, Alstom si Transmashholding (TMH), cel mai mare producator de material rulant feroviar din Rusia, au semnat trei documente care definitiveaza contractul de parteneriat strategic incheiat la 31 martie 2009. Aceste documente au fost semnate in prezenta Presedintelui Federatiei Ruse, Dmitry Medvedev si a Presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy.

Ambii parteneri au semnat:

- un Contract de Achizitie de Actiuni, conform caruia Alstom dobandeste o cota de 25% + 1 din actiunile societatii-mama a Transmashholding - Breakers Investment BV
- un amendament la prezentul Contract intre Actionari cu privire la modul in care va fi condusa compania
- un Contract Cadru de Cooperare intre Transmashholding si Alstom Transport specificand conditiile conform carora se vor desfasura activitatile comune de dezvoltare si fabricare de noi piese si componente pentru material rulant feroviar.

Achizitionarea de catre Alstom a unor actiuni TMH este supusa anumitor conditii. Restul sumei va fi platita in 2012, valoarea exacta depinzand de rezultatele Transmashholding pe perioada 2008-2011.

Conform contractului de parteneriat strategic semnat la 31 martie 2009, un reprezentant al Alstom Transport a fost numit in functia de director general adjunct al Transmashholding. De indata ce aceste conditii vor fi indeplinite, in maxim sase luni, Alstom va efectua o plata initiala de 75 milioane de dolari catre TMH. Acesta a fost insotit in Rusia de o echipa de experti francezi specialisti in procesul tehnologic, inginerie, resurse umane si control financiar.

De asemenea, a fost deja infiintata si inregistrata in Rusia o societate mixta de inginerie - Tekhnologii Relsovogo Transporta - TRT, in scopul crearii de centre de excelenta rusesti pentru proiectarea si fabricarea de echipamente si sisteme feroviare precum si componente-cheie, integrand cele mai noi tehnologii dezvoltate de Alstom Transport si TMH. Centrul de inginerie lucreaza in prezent la proiectarea unei locomotive electrice pentru trenuri cu pasageri - EP-20, care poate atinge viteze de pana la 200 km/h si care va folosi drept model pentru o gama viitoare de locomotive rusesti cu diverse utilitati.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com