Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Asociatia Lyoness Child Family constructii

Cele doua centre au fost inaugurate in luna octombrie, intr-un cadru festiv.

Bucuresti, 15. 11. 2013. Asociatia "Lyoness Child & Family Europe" a renovat scoala, a reamenajat salile de clasa si a dotat cu rechizite scolare peste 100 de copii. Prin fiecare cumparatura efectuata cu Lyoness, membrii comunitatii sprijina proiectele sociale ale fundatiei. Aceste actiuni constau in principal in proiecte educationale internationale adresate copiilor si tinerilor dezavantajati. Cladirea a fost dotata si cu mobilier nou, mese si scaune. Asociatia caritabila "Lyoness Child & Family Europe" a dezvoltat cu succes doua centre pentru copii si tineri dezavantajati. Organizatia "Asociatia Tineretului Roman Unit" (ASTRU) administreaza centrul, pentru a oferi copiilor defavorizati social posibilitatea de a se intalni si a socializa. "Sunt foarte recunoscator pentru donatie. Astfel, este asigurata continuitatea accesului la educatie a copiilor bolnavi, in ciuda sederii indelungate in sanatoriu.

La scurt timp dupa acest proiect a fost inaugurata in cadru festiv si Casa ASTRU din localitatea Dabaca, in apropierea orasului Cluj. La mijlocul lunii octombrie, directoarea Lyoness Child & Family Foundation, Nina Passegger impreuna cu echipa sa, a inaugurat scoala sanatoriului pentru copii din micul oras Busteni, situat la circa 130 km nord de Bucuresti. Mai multe detalii pe www. lyoness-CFF. org.

Costurile pentru renovarea care a durat mai multe luni au fost suportate de asociatia "Lyoness Child & Family Europe". Membrii asociatiei au posibilitatea de a initia sponsorizari educationale care sa vina in completarea proiectelor de binefacere.

Mai multe detalii pe www. lyoness-CFF. org.

Despre Lyoness Child & Family Foundation

In consens total cu politica de CSR si cu eforturile de sustenabilitate ale comunitatii de cumparatori Lyoness, active pe plan international, a fost creata in 2008 Lyoness Child & Family Foundation, o organizatie caritabila independenta care sub deviza "Educatie. Sanse. Viitor. " si-a asumat proiecte umanitare pe plan national si international. O scoala sanatoriu din Busteni si Casa Astru din apropierea orasului Cluj, au putut fi renovate si reamenajate cu ajutorul asociatiei. La festivitati au participat Nina Passegger, o echipa a Lyoness, directoarea scolii primare din localitate, doamna Florina Macavei si primarul din Dabaca, domnul Valer Petrindean. Copiii au acum un loc frumos si functional unde se pot juca si invata, afirma bucuros domnul Petrindean.

Despre Asociatia "Lyoness Child & Family Europe"

Asociatia "Lyoness Child & Family Europe" cu sediul in Graz, este o asociatie caritabila care se implica inca din 2010 pe plan international in sustinerea si promovarea copiilor si tinerilor defavorizati si a familiilor nevoiase, completand astfel activitatea Lyoness Child & Family Foundation, o fundatie a grupului Lyoness. Scoala sanatoriului din Busteni este un centru medical care ofera totodata un program educational pacientilor sai.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com