Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Asociatia umanitara Misiunea constructii

Ne-am mutat la Moldova Noua, jud. S-a nascut cu o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Am organizat inca doua saptamani de actiuni umanitare prin voluntariatul tinerilor, in comuna Prigor si Dalboset jud. Caras Severin. . Am schimbat vieti, am construit case pentru familii sarace, am salvat vieti.

Astazi, gandurile si planurile noastre se indreapta spre Rares Basarab, un baietel de 3 anisori din Calan, jud. Astazi sustinem un adapost permanent pentru 30 de batrani ai strazii in comuna Batar, jud. Bihor. Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru Rares, iar cei care doriti sa il ajutati, puteti gasi detalii pe site-ul nostru: www. sperantapentruromania. ro

Hunedoara, care are nevoie urgenta de ajutorul nostru pentru a putea trai. Niciodata nu ne-am fi gandit atunci ca totul se va transforma intr-o asociatie umanitara Misiunea Speranta pentru Romania.

De atunci si pana acum suntem neobositi in ajutorarea persoanelor aflate in dificultate. Asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania este o organizatie non profit, bazata pe voluntariat si este dedicata actiunilor umanitare si sociale in prijinul celor mai defavorizate si vulnerabile categorii sociale Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina". Aici peste 30 de tineri voluntari s-au strans intr-o tabara timp de o saptamana, unde cu ajutorul unor sponsori generosi au reusit refaca acoperisul unei familii sarace si sa finalizeze doua camere pentru o familie de batrani, etc Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile.

Rares are nevoie urgent de un aparat de respirat CARAT I care costa 7 800 de euro. Caras Severin, unde am amenajat o camera pentru o femeie singura, o baie pentru o bunica singura si nepotica ei si am oferit jucarii si haine persoanelor sarace din oras.

In anul urmator tinerii au dorit inca o vara de voluntariat. . In aceasta actiune am construit o casa pentru o mama singura cu 4 copii si am refacut in intregime un acoperis pentru mama vaduva cu doi copii.

Toate aceste actiuni umanitare au fost spontane, organizate in timpul verii pe baza unor nevoi reale si cu ajutorul tinerilor voluntari.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com