Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  BETOGLASS Aplicatie patent constructii

Avantajele pe scurt: Potential de succes foarte ridicat, fara costuri de dezvoltare sau cercetare, Investitii reduse la producerea in serie sau la producerea pe componente, cu ajutorul procedeelor standard folosite in uzinele existente, Proceduri sigure, multumita patentelor existente in toate tarile industrializate si dezvoltate, Inovatie fara riscuri: sunt disponibile diferite "aprobari generale ale autoritatilor in constructii" si teste de eficienta pe termen lung, Produse usor de incorporat cu ajutorului know-how-ului existent, Imbunatatirea noilor linii de afaceri: extinderea principalelor arii de aplicatie pe alte segmente de piata (ex. inginerie industriala, inginerie hidraulica, inginerie civila)

Se cauta licente in Europa de est (www. betoglass. com).
Text foto:
Aplicatiile BETOGLASS variaza de la montura peretilor interiori pana la redecorarea spatiilor comerciale.

Imagine disponibila pe
http://www. presseportal. de/pm/74989/?keygroup=bild - BETOGLASS® este disponibil pentru dimensiuni de pana la 4 m x 2 m si asigura o instalare rapida si eficienta.
Legaturi puternice

BETOGLASS® prezinta avantajele atat ale sticlei cat si ale cimentului. Aproape orice tip de sticla poate fi montat pe orice suprafata plana, arcuita sau sferica.
Procedeul poate fi folosit pentru o varietate de aplicatii, de la montura peretilor interiori pana la redecorarea spatiilor comerciale, inclusiv pentru protejarea cimentului impotriva coroziunii, deoarece este rezistent la substante chimice, vapori, este impermeabil si ignifug. BETOGLASS ® este un procedeu brevetat, folosit in intreaga lume pentru instalarea suprafetelor mari de sticla pe orice tip de material - fara a fi nevoie de suruburi sau alte unelte. Aplicarea poli transmitatorului se realizeaza usor si poate fi efectuata la sfarsitul procedeelor de productie existente. Gratie poli transmitatorului, BETOGLASS® poate conecta fizic diferite materiale de constructii. BETOGLASS® reduce suprafatele colturilor tencuite la minim (mai putin de 1%). Introducerea pe piata necesita investitii reduse. Avantajul folosirii BETOGLASS® in incaperi expuse la umezeala este evident, precum si in alte spatii precum spitale sau piscine, unde sunt necesare conditii de extrema igiena. Un produs ce uneste materialele de constructie cu sticla, BETOGLASS® reprezinta o alegere perfecta pentru ambele situatii.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com