Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  BIG BUILD 09 evenimentul anului constructii

Daca intelegem acest lucru, oriunde am fi, vom gasi rostul acestor cuvinte: solidaritate, voluntariat!", a spus dl Laszlo Borbely, fost Ministru al Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Presedintele Comisiei de Politica Externa a Camerei Deputatilor.

La lucrarile de constructie desfasurate intre 5 si 9 octombrie vor participa: dl Donald Haszczyn, Vicepresedinte Europa si Asia Centrala, HFH International, dna Kathleen Bader, Membru in Comitetul International de Directori, HFH International, dl. Ian Paisley Jr. , politician Irlanda de Nord, dl. Paddy McIntyre, Presedintele Housing Authority Irlanda de Nord, dl. Excelenta Sa, Jan Sorensen, reprezentantul ONU in Romania, va lucra pe santier alaturi de voluntari pentru ca cele 10 familii din cadrul proiectului sa locuiasca in conditii decente. Emil Constantinescu, Presedinte al Romaniei 1996-2000, dna Sorina Placinta, Ministrul Tineretului si Sportului, Dl Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, dna Doina Melinte, Secretar de Stat, Ministerul Tineretului si Sportului, dna Gabriela Szabo, Atlet, dna Ruxandra Dragomir, Tenismena, dl Ilie Nastase, Tenismen, dna Anca Harasim, Director Executiv Camera de Comert Americana la Bucuresti (AmCham), dna Monica Tatoiu, CEO Oriflame, dl. Ceea ce am regasit intotdeauna cind am fost impreuna cu asociatia Habitat a fost sa redescopar cit de important este sa fim solidari in ajutorul oferit semenilor. Excelenta sa, Robin Barnett, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, sprijina aceasta initiativa si va lucra alaturi de cei aproape 200 de voluntari nord-irlandezi pentru ca cel putin 10 familii sa poata locui in conditii decente.

Big Build ‘09 este un eveniment important al tarilor europene afiliate organizatiei Habitat for Humanity. ·10 locuinte noi pentru familii defavorizate vor fi ridicate in doar 5 zile la Beius, judetul Bihor, cu ajutorul a 250 de voluntari romani si straini;
·Constructia va incepe de Ziua Mondiala a Habitatului, declarata de Organizatia Natiunilor Unite, in prezenta ES Jan Sorensen, Reprezentantul ONU in Romania Adrian Domocos, Primar Beius.

Sponsori de eveniment: Fundatia Vodafone Romania, RBS, Lafarge, Adeplast, Aviv Imobiliare

Parteneri media: Crisana, TVS, Radio Transilvania, Web2Dev Pentru a promova solidaritatea intre tarile din Europa si lupta impotriva locuintelor saracacioase, numeroase personalitati din Romania si Irlanda de Nord vor sprijni acest eveniment si vor voluntaria pe santierul Habitat de la Beius.

"Solidaritatea este unul din cele mai importante cuvinte. Declan O’Loan, Politician Irlanda de Nord, dl. .

Intre 3 si 10 octombrie 2009, la Beius, judetul Bihor, voluntari, personalitati din Romania si din lume, figuri publice si valori ale sportului romanesc se vor reuni sub acoperisul unui amplu eveniment de constructie rapida. 10 locuinte vor fi ridicate in numai 5 zile pentru tineri adulti dezavantajati care au crescut in orfelinatele de stat.

Lansarea BIG BUILD va avea loc pe 5 octombrie - Ziua Mondiala a Habitatului, zi in care sunt aduse in atentia publica problemele locative ale oamenilor din intreaga lume. Domnul Sorensen va lansa cu aceasta ocazie si Raportul Dezvoltarii Umane, elaborat de PNUD- Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, care in acest an are subtitlul "Depasirea barierelor: Dezvoltarea umana si mobilitatea".

La BIG BUILD se vor sarbatori 15 ani de implicare a Habitat Irlanda de Nord in construirea de locuinte, comunitati si sperante in intreaga lume si de strins parteneriat si sprijin acordat programului romanesc pina acum.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com