Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Baumix aduce caldura in Casa Cristian constructii

Totodata, compania a mobilizat in santier 2 specialisti in montarea termosistemului si a lansat invitatia tuturor partenerilor si clientilor Baumix din Timisoara de a vedea pe viu punerea in opera a intregului sistem. Pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale severe insa, nu exista nici o locuinta protejata adaptata nevoilor lor speciale. . Fiecare abilitate nou formata ii ajuta pe tinerii cu dizabilitati intelectuale sa-si gaseasca un loc de munca pentru a deveni independenti.

Conform statisticilor ANPH, in judetul Timis exista 4468 adulti cu dizabilitati intelectuale din care doar 20 beneficiaza de locuinte protejate. De aceea acest proiect este extrem de important.

Infiintata in 2003, Baumix este o companie cu capital integral romanesc, producator de mortare si adezivi pentru constructii. Tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Pentru Voi care au urmat un curs de calificare in constructii vor invata de la specialistii Baumix tehnici de lucru folositoare.

Constructia casei Cristian din str. Anton Bacalbasa nr. 65 B, zona Freidorf, langa Centrul de zi "Ladislau Tácsi", este initiata de Fundatia "Pentru Voi" in parteneriat cu asociatia Habitat for Humanity Romania si este finantata de mai multi parteneri si sponsori. Mai multi beneficiari ai Fundatiei ,,Pentru Voi" care au absolvit cursuri de calificare in finisaje in constructii vor invata detaliile tehnice si pasii necesari pentru instalarea corecta a izolatiei termice si a unei tencuieli decorative durabile. Astfel pe tot parcursul lunii martie sunt organizate activitati de voluntariat menite sa incurajeze implicarea timisorenilor si a companiilor in folosul persoanelor cu dizabilitati intelectuale severe.

Compania Baumix doneaza intreaga cantitate de polistiren si materialele pentru tencuiala de exterior necesare la constructia locuintei protejate. Facilitatile de productie ale companiei sunt localizate in Ploiesti si in Gherla, judetul Cluj, cu un numar de 112 angajati si o retea de distributie bine pusa la punct tocmai pentru a satisface nevoile si cerintele profesionistilor in constructii.
Baumix ofera clientilor sai, pe langa produse profesioniste, dedicate fiecarui tip de aplicatie, si servicii complementare, cum ar fi: consultanta tehnica, training echipe de aplicatori, asistenta la punerea in opera a sistemelor etc.

Toate informatiile despre proiect sunt postate la pentruvoi. habitat. ro Baumix doneaza sistemul complet de izolatie termica si tencuieli exterioare pentru prima locuinta protejata pentru adulti cu dizabilitati intelectuale severe din Romania. Baumix a raspuns provocarii de a sustine prin actiunile sale "Luna solidaritatii si implicarii sociale la Timisoara".

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com