Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Blom finalizeaza campania constructii

Si nu numai atat, ele dau indicii despre cum speram noi sa fim receptati raportat la concurenta si care este pozitia noastra pe piata de profil.
Ideea este ca prin aceste elemente sa se creeze o asociere in memoria vizuala a clientului intre serviciile si produsele oferite si organizatia in sine, felul in care ea se prezinta pe piata.
Sloganul pe care noi l-am ales sa ne reprezinte, Imaging the World, va figura pe toate materialele de marketing si PR si speram ca va intari imaginea Blom ca brand.
Este un mesaj simplu, care ne descrie in doar cateva cuvinte, cu care ne identificam si care, vizual, face trimitere la valorile la care noi ne raportam si la beneficiile produselor si serviciilor noastre.
El va insoti sigla noastra pentru a spori impactul vizual si a descrie cat mai bine atributele cheie ale produselor si serviciilor pe care noi le promovam.
Sloganul a fost ales in urma unei campanii de rebranding lansate printre angajatii companiilor Blom din lumea intreaga. Campania a fost lansata la inceputul lunii octombrie si face parte dintr-o actiune mai ampla de PR care are ca scop intarirea brandului Blom, ca principal furnizor de produse si servicii pe piata de profil . Pentru organizatia in sine, identitatea este in stransa legatura cu imaginea pe care o construieste in mintea clientilor si partenerilor.
Sloganul si sigla sunt elemente de baza ale identitatii unei companii. Descrie doar in cateva cuvinte ceea ce facem si ceea ce vrem ca oamenii sa gandeasca atunci cand aud numele nostru.
Pagina noastra de web este un alt element cheie care ne defineste. Suntem pe cale sa finalizam campania de rescriere a paginii de web, intr-un mod inovativ si atractiv deopotriva, si speram ca aceasta va fi imaginea noastra directa si oficiala catre lume.
Ca raspuns au fost avansate mai bine de 550 de sugestii, creative si incitante, ceea ce a facut ca alegerea sa fie foarte dificila.
Motivul pentru care a fost ales acest slogan este pentru ca este scurt si viu, penetrant si usor de tinut minte. Ele promoveaza brandul, ele au impactul cel mai puternic asupra clientului. Ele vorbesc despre soliditatea, seriozitatea, independenta si statornicia unui brand. Pentru angajati, aduce ideea de unitate, sentimentul de a apartine unei organizatii care si-a definit foarte precis identitatea si telul.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com