Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Case la cheie intre 35000 constructii

Spre deosebire de creditele ipotecare actuale, dobanzile si costurile totale aferente programului "Prima Casa" sunt mult mai scazute.

Competitia pentru a oferi cele mai bune conditii nu exista numai in sectorul bancar ci si in cel imobiliar. Astfel, cele mai bune oferte nu au intarziat sa apara, iar pentru cei care isi doresc achizitionarea unei locuinte noi, acum este momentul pentru a transforma visul in realitate.

Compania Neoconstruct se adapteaza situatiei actuale si intereselor potentialilor clienti, remarcandu-se cu una dintre cele mai bune oferte existente: case la cheie cu preturi cuprinse intre 35. 000 si 60. 000 euro.

Cei interesati pot studia proiectele proprii Neoconstruct, deja existente pe site-ul www. casaneo. ro , al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, sau pot apela la specialistii din cadrul companiei pentru a realiza proiecte noi, care sa se incadreze in bugetul creditat.

Casele pe care le puteti achizitiona beneficiind de aceasta oferta au suprafete construite generoase, de la 70 mp pana la 120 mp, care pot cuprinde: living, bucatarie, hol, doua bai, trei dormitoare, asigurand confortul maxim necesar unei familii.

Pretul cuprinde proiectul, fundatia, structura, invelitoarea, ignifugarea, tamplaria exterioara si interioara, finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta,

parchet, instalatiile electrice, termice si sanitare cu tot cu obiectele aferente : centrala, radiatoare, cada, chiuveta, wc, baterii, intrerupatoare, prize, aplice.

Pentru a consulta oferta completa dar si pentru a afla mai multe detalii despre casele la
cheie si programul Prima Casa, accesati www. casaneo. ro. Potrivit Ministrului Finantelor, creditele pentru "Prima Casa" au putut fi accesate incepand cu 15 iulie. Compania Neoconstruct vine cu o noua oferta pentru locuinte noi, adaptata conditiilor actuale ale pietei: case la cheie, cu preturi intre 35. 000 si 60. 000 euro.

Romanii care decid sa achizitioneze in viitorul apropiat o locuinta noua, o pot face cu un avans de numai 3000 euro.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com