Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Cel mai mare proiect de locuinte constructii

Hall, , Sergiu Vitalian Vaida impreuna cu "Nanasii"

· 1000 de voluntari pe santier.

* * *

BRD - Groupe Société Générale este prima banca din Romania, dupa rentabilitate, profit si numar de agentii. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de valori Bucuresti. . Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de catre voluntari impreuna cu familiile beneficiare. La reusita proiectelor Habitat de pe strada Nadasel au contribuit si Consiliul Local si Primaria Cluj-Napoca prin terenul concesionat pentru locuinte, dar si prin munca pe santier timp de o saptamana a angajatilor celor doua institutii.

Comunitatea Habitat de pe strada Nadasel este un proiect social de succes, deoarece din aprilie 2006 pana in octombrie 2008, proiectul de aici inseamna:

· 32 de locuinte finalizate, 110 persoane care incep o viata noua

· 30 de echipe de voluntari internationali din toate colturile lumii

· 17 echipe de voluntari autohtoni de la ABN Amro Bank, Bancpost, Consiliul Civic Local, Danis Consulting, Fundatia Solidaritatea femeilor, Happy Kids, IKEA-Whirlpool, Romtelecom, Signatura, Trend Communication, Youth Bank, diferite partide politice si biserici locale

· 6 proiecte de constructii fulger prin implicarea financiara si prin munca angajatilor pe santier a celor de la Aviva, Bermuda, BRD - Groupe Société Générale, Fundatia Vodafone Romania, Primaria si Consiliul Local Cluj, Terapia Ranbaxy.

· 3 editii Jurnalistii clujeni construiesc

· 1 loc de joaca

· Vedete care au voluntariat pe santier: Richard Quest, Emil Boc, cameramanul de renume J. R. Voluntarii, vadit emotionati, dar fericiti in acelasi timp pentru ca prin efortul lor au contribuit si ei la realizarea visului familiei Mosutan de a avea propria casa, au fost recompensati cu diplome personalizate si cu felicitari realizate de copiii familiilor beneficiare.

Viceprimarul Sorin Apostu a apreciat eforturile asociatiei de a veni in intampinarea nevoilor membrilor comunitatii locale si a subliniat totodata importanta implicarii sectorului de afaceri in sustinerea proiectelor sociale. BRD este prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de peste 800 de agentii, numara 2,5 milioane clienti activi si peste 2,2 millioane de carduri. Banca deruleaza de peste 10 ani proiecte de responsabilitate sociala in domeniul social-umanitar, dar si cultura, educatie, sport, protectia mediului.

Habitat for Humanity Cluj construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. Pana acum, peste 1200 de familii din Romania si 250. 000 de familii din 100 de tari beneficiaza de case construite prin programul Habitat. BUCURESTI / 11:23, 13. 10 BRD este o banca universala cu active de aproximativ 12 miliarde EUR, oferind servicii atat populatiei cat si companiilor. Viceprimarul Sorin Apostu in prezenta familiilor beneficiare, a voluntarilor, a presei a taiat panglica de inaugurare a celei de a 32-a locuinte, destinata familiei Mosutan. 32 de familii traiesc de acum intr-o locuinta simpla, decenta si sanatoasa.

Angajatii BRD care au voluntariat timp de o saptamana pe santier s-au bucurat de oportunitatea de team-building oferita de proiect. "Ma bucur ca am avut ocazia sa petrec atata timp alaturi de colegii mei si in acelasi timp sunt mandru de echipa BRD care a muncit pentru o cauza nobila" (voluntar BRD). Filiala din Cluj-Napoca a ajutat deja 100 de familii, iar alte 100 de familii vor fi ajutate cu renovari si constructii pana la sfarsitul lui iunie 2009.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com