Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Compania Premier Business constructii

. La capacitatea maxima Premier Design & Construct va produce peste 300. 000 euro anual.

Dupa proiectul Premier Design & Construct, vom demara Proiectul "Premier Business Center Vitan"din Calea Vitan , un Office Building 2S+P+M+6.

In ciuda crizei imobilare, avem incredere in perpectiva foarte buna a pietei din Romania. Sunt multe lucruri de facut, iar nevoia societatii, care este in continua crestere, confirma acest lucru.

Dupa stabilirea conditiilor de creditare din sistemului financiar, aceste nevoi se vor transforma in cereri concrete. Astfel, noi salutam proiectul de finantare "Prima casa" care ar trebui continuat si diversificat.

Premier Business este o societate cu capital strain, ce activeaza in sectorul investitiilor imobiliare si al constructiilor, dezvoltand proiecte rezidentiale, de birouri si industriale. Centrul comercial modern "Premier Design & Construct" , se afla in Valea Cascadelor, zona foarte bine cunoscuta pentru comercializarea materialelor de constructii si nu numai, avand o suprafata totala de 1000mp cu 22 de magazine, valoarea investitiei fiind de 3 milioane Euro, a declarat domnul Ercan Colmekci, Managing Partner Premier Business Group

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com