Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Jul-2019

constructii  Comunicat de presa casamearo constructii

Materialele cuprinzatoare si detaliate sunt disponibile in format text, foto si video.
Nu am ignorat nici comunitatile online, astfel, vizitatorii nostri vor putea obtine raspunsuri pertinente de la specialistii nostri in timp record prin intermediul forumului.
Cele 2 bloguri, unul de decoratiuni interioare ce ofera si o nesecata sursa de inspiratie si unul ce dezbate transant problemele imobiliare si legislative, sunt o completare a materialului redactional bogat, oferit de o echipa profesionista cmopusa din peste 50 de redactori si fotografi specialisti in domeniul home&deco.
Sectiunea video prezinta interviuri in exclusivitate si prezentari de case unice la noi in tara.
Rubrica de shopping va ajuta sa va materializati usor visele in realitate.

Inscrie-te pe www. casamea. ro pentru a sti totul despre casa ta!

Cu peste 12 ani de activitate si experienta in aceasta piata, Hiparion Magazines devine astfel compania ce reprezinta un vector de imagine de mare importanta in piata media destinata decoratiunilor, constructiilor si amenajarilor interioare, avand un bun rezultat financiar atat in 2007, cat si in 2008. Portofoliul nostru include 5 reviste business to consumer: "Domus", "Caminul", "Casa mea", "Planul casei mele", "Domus Util", o revista business to business: Revista de unelte si echipamente si 2 emisiuni pe B1TV: Caminul de 5 stele si Totul despre Casa Mea. Trustul de presa Hiparion Magazines, o companie a grupului de presa Medien Holding, lanseaza la adresa www. casamea. ro un teaser pentru ceea ce va fi, incepand de luni, 6 iulie, principalul loc online de informare din sectorul home&deco.

www. casamea. ro este locul unde se vor gasi toate informatiile necesare pentru a-ti putea decora locuinta, pentru a realiza singur o reparatie, pentru a sti tot ce se petrece in domeniul imobiliar cat si multe alte informatii folositoare.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com