Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Comunicat de presa constructii

Hidrocentrala de la Movileni a facut ca in zone unde au fost inundatii mari in trecut, cum e Vadu-Rosca, apele sa poata fi stapanite. Doua familii ale caror locuinte au fost distruse de inundatiile din aceasta vara au primit, astazi, cheile unor locuinte noi. In acest an am inceput lucrarile pentru hidrocentrala de la Cosmesti, iar in urmatorii cinci ani avem in vederea construirea mai multor hidrocentrale care, dincolo de aportul de energie, ne vor permite controlul in totalitate al viiturilor de pe Siret. In satul Rotunda, comuna Doljesti, din judetul Neamt, din banii donati de angajatii companiei Hidroelectrica, au fost ridicate doua case noi.

Fondul de solidaritate al Hidroelectrica pentru sinistrati este constituit exclusiv din donatii ale salariatilor companiei si se ridica la valoarea de 800 000 lei.

Pe langa cele doua lucrari finalizate, alte doua proiecte realizate din donatii sunt in curs de desfasurare, si anume construirea unei a treia locuinte in comuna Hantesti, judetul Suceava si repararea si modernizarea scolii generale din Dorohoi, judetul Botosani.

Dincolo de solidaritatea cu cei invinsi de ape, hidroenergeticienii continua amenajarile hidrotehnice de pe Siret.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com