Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Conarg Real Estate anunta constructii

Cu o valoare a investitiei de peste 60 milioane de euro, ansamblul de 988 de garsoniere si apartamente cu doua, trei sau patru camere, are o suprafata total construita de 84. 465 mp.

Lucrarile la acest ansamblu au inceput in 2008. Acesta este si cazul dezvoltatorului autohton Conarg Real Estate care isi anunta clientii ca lucrarile la complexul Rasarit de Soare se apropie de final, cu 9 luni mai devreme decat se anuntase.

Situat in partea de Est a Capitalei, in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, Rasarit de Soare este considerat primul dintre proiectele rezidentiale ce se adreseaza clasei medii. Pentru mai multe detalii, va asteptam la showroom sau pe website-ul www. rasarit-de-soare. ro". Desi termenul de livrare era iunie 2010, cu sprijinul firmei de constructii Conarg Consulting, care a lucrat intr-un ritm sustinut, noii locatari se vor putea muta incepand cu finele acestui an.

"Ne bucuram sa anuntam aceasta devansare a termenelor de predare, in conditiile in care aproape zilnic se primesc de pretutindeni numai semnale negative dinspre sectorul imobiliar", marturiseste Romeo Cazanescu, Directorul General al Conarg Real Estate. "Cu efortul sustinut al CBRE Eurisko, agentul exclusiv al proiectului, Rasarit de Soare este deja vandut in proportie de 60% si suntem optimisti in ceea ce priveste restul apartamentelor. Desi termenul final de executie era iunie 2010, noii locatari se vor putea muta, incepand cu septembrie anul acesta.

Daca pe unii criza din sectorul imobiliar i-a facut sa stopeze lucrarile sau chiar sa paraseasca piata din Romania, pe altii i-a ambitionat sa-si demonstreze seriozitatea.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com