Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Cupa Constructorilor 2009-2010 constructii

Sistemul de joc este <6-6> (5 jucatori de camp si un portar), iar un meci va avea 2 reprize a cate 20 de minute.
In functie de numarul de echipe inscrise, competitia va avea doua faze (grupe si eliminatorii), fiecare companie urmand a disputa intre 7 si 10 partide. Jocuri vor avea loc saptamanal, seara, in concordanta cu programul agreat de participanti. In functie de sistem, perioada de desfasurarea competitiei va fi nov. 2009-mar. 2010.

In conformitate cu un contract specific activitatii derulate, taxa de participare la editia a treia a Cupei Constructorilor 2009-2010 la fotbal este de 1. 700 lei, iar validarea inscrierilor se face in 7 nov. 2009 (ora 13:00).

Participanti
VALROM Industrie, IRIDEX Group Constructii, FABRYO Corporation, ELMET CONSTRUCT
PROINSTAL Grup, ALF Company, REHAU POLYMER, T&T ACCESS Solutions,
BAUMIX, CHIMTITAN, AGENDA CONSTRUCTIILOR, ISOMAT Romania,
RAMPA INVEST, ADMEDIA Consulta, DOORS International, HILTI Romania

Website: www. haZiar. ro (sectiunea Competitii)
Dupa primele doua editii desfasurate in aer liber, avem onoarea de a va anunta ca, in luna noiembrie a acestui an, va debuta Cupa Constructorilor 2009-2010 la fotbal pe teren redus in sala.

Singura competitie sportiva destinata angajatilor companiilor cu activitate pe piata constructiilor si in domeniile adiacente se va desfasura in conditii profesioniste: sala ultramoderna dotata cu tribune, arbitri specializati ai FRF, observatori de joc, premii importante si vizibilitate semnificativa.

Astfel, organizatorii incearca sa coopteze ca partener al competitiei Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, locatia propusa evenimentului fiind Sala de Sport a institutiei din Bd. Lacul Tei, inaugurata anul trecut. Informatii detaliate despre competitie vor fi disponibile si online, pe site-ul oficial al evenimentului, fiecare companie urmand a avea alocata cate o sectiune distincta dedicata.

La fel ca si in editia trecuta, in lotul de 15 jucatori al unei echipe poate fi inclus si un "stranier" (persoana ce nu este angajata in cadrul firmei respective). Manifestarea va beneficia de mediatizare in mai multe publicatii cu distributie nationala.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com