Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Dezvoltatorii isi ajusteaza constructii

Numarul dezvoltatorilor imobiliari care isi ajusteaza oferta pentru a se califica in programul Prima Casa este in crestere, conform www. imobiliare. ro, cel mai mare portal imobiliar national. Orasul de pe Bega este urmat de Brasov si Constanta cu cate doua ansambluri: Subcetate si Pine Garden, in cazul orasului din Ardeal, respectiv Tomis Plus si Mamaia Sat pe litoral. Portalul a depasit de curand pragul de 13 000 de vizitatori unici pe zi si cuprinde cea mai mare baza de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel national. Prima Casa poate reprezenta o buna sansa de relansare a tranzactiilor pentru unii dezvoltatori, astfel incat ne asteptam sa apara o serie de oferte speciale la apartamentele noi", declara Adrian Erimescu, director general www. imobiliare. ro.

Despre www. imobiliare. ro:
Lansat in ianuarie 2000, www. imobiliare. ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Dupa Bucuresti, Timisoara este orasul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale noi care se incadreaza in programul guvernamental, publicate pe www. imobiliare. ro.

Capitala, inclusiv localitatile din aria metropolitana, se detaseaza la nivel national cu o oferta bogata de apartamente noi: Vivando (Parcul Carol), Brilliant Condominium (in apropiere de Piata Victoriei si Bulevardul Magheru), Dona Block (Parcul Cismigiu), Lotus Residence (Popesti-Leordeni), Stil Residence (Piata Romana), Delea Veche (centrul istoric, strada Delea Veche), Confort City (Splaiul Unirii) sau Titan Atlantic (Liviu Rebreanu, langa hypermarketul Auchan) sunt cateva dintre ansamblurile eligibile.

In tara, Timisoara conduce topul oraselor cu cele mai multe anambluri rezdentiale listate calificate pentru programul Prima Casa, portalul numarand patru astfel de proiecte: East Residence, My Family Residence, Blocul Iris si Brio Residence. Orasele din vestul tarii, Oradea, cu ansamblul rezidential Luceafarul, respectiv Aradul, cu UTA Ared, incheie acest clasament.

"In perioada urmatoare este posibil sa asistam la noi ajustari de preturi si in cazul celorlalti dezvoltatori activi pe piata.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com