Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Doar o zi pana cand 10 familii constructii

Maine, va avea loc ceremonia de inaugurare a caselor BIG BUILD, in cadrul careia cele 10 familii vor primi din partea voluntarilor, cheile locuintelor.

Big Build ‘09 este un eveniment important al tarilor europene afiliate organizatiei Habitat for Humanity. Mai ramane astfel doar o zi pana cand cele 10 familii beneficiare in urma proiectului se pot muta pentru prima oara in propria casa.

Si astazi, personalitatile dau o mana de ajutor celor 250 de voluntari romani si internationali care lucreaza de 4 zile pe santierul Habitat din Beius: Excelenta Sa John Morahan, Ambasadorul Irlandei la Bucuresti, Dl. Declan O’Loan, politician Northern Ireland Assembly, Preasfintitul Parinte Sofronie Drincec, Episcopul Oradiei si Adrian Domocos, primarul orasului Beius.

"Programul Habitat reprezinta o oportunitate atat pentru romani cat si pentru irlandezi. Pana acum, peste 1. 600 de familii din Romania si 300. 000 de familii din 100 de tari beneficiaza de case Habitat.
Sponsori de eveniment: Fundatia Vodafone Romania, RBS, Lafarge, Adeplast, Aviv Imobiliare
Parteneri media: Crisana, TVS, Radio Transilvania, Web2Dev
Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de catre voluntari impreuna cu familiile beneficiare. Donald Haszczyn - Vicepresedintele Europa si Asia Centrala, HFH International, Dl. Sunt alaturi de conationalii mei si sustinem acest program prin puterea exemplului, pentru ca putem invata oamenii sa aiba grija unii de altii si sa-si cladeasca un viitor folosind nu mai mult decat vointa, caramizi si putin mortar. " a declarat ES John Morahan, Ambasadorul Irlandei la Bucuresti.

Voluntarii au continuat astazi lucrarile de finisaj interior si exterior pentru cele 10 locuinte, ridicate in cadrul proiectului de constructie accelerata BIG BUILD’09. Pentru a promova solidaritatea intre tarile din Europa si lupta impotriva locuintelor saracacioase, numeroase personalitati din Romania si Irlanda de Nord vor sprijni in continuare acest eveniment si vor voluntaria pe santierul Habitat de la Beius.

***
Habitat for Humanity Romania construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. Lucrarile de constructie a 10 case ridicate in cadrul proiectului BIG BUILD’09 din Beius, continua si astazi.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com