Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  Elena Udrea dezbate cu investitorii constructii

Evenimentul este organizat cu sprijinul Patronatului Societatilor din Constructii.


Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. . Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, va evalua, impreuna cu investitori din domeniul imobiliar si al constructiilor, schimbarile aduse de programul "Prima Casa" si de introducerea certificatului energetic pentru locuinte, la conferinta Mediafax Talks about Construction Reprezentantii MDRT si ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii se vor intalni cu manageri de companii si cu lideri ai asociatiilor din domeniu pentru a dezbate cele mai relevante programe pentru sectorul constructiilor in acest an.

Pe langa ministrul Elena Udrea, lectorii conferintei Mediafax Talks about Construction sunt: Constantin Dascalu - secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Cristian Erbasu - presedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Marcel Barbut - presedintele AdePlast, Marius Marin - vicepresedintele asociatiei PRO BCA, Silvia Popa - avocat la Schoenherr si Asociatii, Mihai Rohan - presedintele CIROM si Valentin Petrescu - presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta.
Participantii vor analiza efectele recentelor decizii privind posibilitatea de a achizitiona locuinte ANL prin "Prima Casa" si privind majorarea limitei garantiei guvernamentale stabilite prin acest program pentru casele care urmeaza sa fie construite Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.


Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. . 000 de locuinte prin ANL in urmatorii trei ani, continuarea reabilitarii termice a blocurilor in acest an si impactul iminentei introduceri a certificatului energetic pentru locuinte sunt alte teme care vor fi dezbatute.

Totodata, speakerii vor aduce in discutie previziunile producatorilor de materiale de constructii pentru evolutia acestei piete in 2010 si disponibilitatea bancilor de a sustine constructorii pentru parteneriate de tip public-privat.

Infrastructura din statiunile turistice si modalitatile de atragere de fonduri pentru infrastructura de transport vor fi, de asemenea, teme de dezbatere la Mediafax Talks about Construction . 00, la Hotel Radisson BLU.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com