Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Europharm Distributie construieste constructii

Materialele si banii provin din donatii iar munca este facuta cu voluntari. Voluntarii, impreuna cu familiile care locuiesc in conditii saracacioase, vor construi si monta peretii si acoperisul unei locuinte.

Una dintre familiile beneficiare ale acestui program este familia Bejan. "Sunt foarte bucuros ca vom avea pentru prima oara casa noastra, deoarece locuim cu chirie intr-un fost atelier mecanic unde nu avem curent electric iar apa pentru mancare si pentru spalat o luam mereu de la fantana vecinilor. Este o oportunitate pentru noi sa lucram
intr-o companie care isi propune sa dea inapoi societatii o parte din beneficiile pe care le obtine si sa dezvolte in randurile echipei spiritul de voluntariat si intr-ajutorare. Misiunea Europharm se traduce atat in standardele activitatii profesionale curente, cat si in implicarea activa in viata comunitatii, responsabilitatea sociala fiind parte integranta a activitatii companiei. Prin implicarea fiecaruia dintre noi putem sa contribuim la formarea unei comunitati mai puternice si mai sanatoase", spune doamna Margareta Mares, Director General Europharm Distributie.

Pana la finalul anului 2010, toti angajatii Europharm Distributie vor voluntaria aproximativ 6 000 de ore pe santierele Habitat din toata tara, la constructia de case pentru familiile defavorizate.
In plus, compania va acoperi costurile de constructie pentru mai multe case ce vor fi ridicate in 10 judete ale tarii, pana in toamna anului viitor.

***
Europharm Distributie este un distribuitor de medicamente cu acoperire nationala si portofoliu larg de produse, parte a grupului GlaxoSmithKline, care se dedica imbunatatirii vietii oamenilor ajutandu-i sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Locuintele Habitat sunt simple, decente si sanatoase dar mai ales usor de construit.
Mai mult de 1600 de familii din Romania au beneficiat pina acum de sprijinul asociatiei Habitat for Humanity.
Impreuna cu companii-partener, Habitat for Humanity si-a asumat misiunea de a da o noua sansa pentru integrarea sociala si ridicarea nivelului de trai al familiilor care traiesc saracacios.

Pentru informatii suplimentare:
PRAIS Corporate Communications
Tel: 021. 317. 53. 39, 317. 53. 40, 316. 82. 04
Fax: 021. 316. 81. 90
E-mail: prais@prais. ro
www. prais. ro Pentru indeplinirea acestei misiuni, Europharm Distributie sprijina o serie de programe sociale si stiintifice.

Habitat for Humanity este o asociatie non-profit dedicata eliminarii conditiilor improprii de locuit si lipsei de adapost din intreaga lume. Astfel locuim cu trei copii si pentru ca avem venituri mici, nu ne-am permis niciodata ceva decent", declara domnul Sorin Bejan.

"In acest proiect fiecare are ceva de castigat: familia Bejan va beneficia de un nou inceput iar fiecare membru al Europharm Distributie poate sa se implice in viata comunitatii. Angajatii Europharm Distributie lucreaza astazi si maine pe santierul Habitat for Humanity din Radauti in cadrul proiectului de voluntariat "Construim impreuna pentru o viata sanatoasa", demarat in acest an . Cei care beneficiaza de ajutorul Habitat pentru a avea o locuinta trebuie sa munceasca la constructia casei lor si a celorlalti aflati in nevoie.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com