Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  FINAL DISTRIBUTION cifra de afaceri constructii

Investitiile in anul 2008 s-au ridicat la un nivel de peste jumatate de milion de euro intr-un nou sediu de birouri si spatii de depozitare. Estimam ca vanzarile de ferestre de mansarda Kelylite vor compensa scaderile de volume pe celelalte categorii de produse.

Compania FINAL DISTRIBUTION este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2006, are sediul social in localitatea Baicoi, judetul Prahova si are in prezent 36 de angajati. Pentru brandul DELTA, peste 50% din vanzari se realizeaza din folia anticondens DELTA Vent N, produsul de baza al gamei de membrane pentru acoperisuri.

"In ce priveste reteaua de vanzari, pana in prezent nu am avut decat cazuri accidentale de intarzieri la plata si nu am inregistrat nici un caz de insolventa intre distribuitorii nostri. Practic, in momentul de fata avem solicitari de distributie din toate zonele tarii, incepand de la distribuitori importanti de materiale de constructii pana la companii dedicate domeniului acoperisurilor. Aproximativ 80% din vanzarile GERARD se realizeaza pe profilul Heritage, tigla profilata pe modelul tiglei traditionale. Acest lucru se datoreaza politicii prudente de evaluare a distribuitorilor autorizati ai companiei si respectiv a unui regim foarte strict de urmarire a platilor si incasarilor. In ce priveste ponderea vanzarilor, acestea se concentreaza intr-o pondere de cca 50% in zona de sud a tarii, notorietatea brandului fiind un element care s-a dezvoltat concentric, in jurul zonei in care este sediul social.

Pana la sfarsitul anului compania estimeaza vanzarea a 245. 000 mp de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD, si realizarea unei cifre de afaceri aferente acestei categorii de cca 15,5 milioane de lei. La sfarsitul lunii Martie 2009, cifra de afaceri a companiei FINAL DISTRIBUTION a fost de 3. 842. 300 lei, in scadere cu 1,5%, iar profitul net s-a ridicat la 199. 200 lei, in scadere cu 2% fata de rezultele raportate dupa primul trimestru din 2008. In anul 2009 investitiile se vor mentine la minimum, pana la sfarsitul anului compania va investi peste 180. 000 de euro in promovarea brandurilor GERARD si KEYLITE.

Bianka DOBRE
Director Marketing Pentru brandul DELTA compania estimeaza vanzari in valoare de 3,8 milioane lei.

Incepand cu luna iunie, compania FINAL DISTRIBUTION completeaza gama de produse destinate acoperisurilor, prin lansarea pe piata romaneasca a ferestrelor de mansarda KEYLITE, produse in Irlanda de Nord de catre grupul Keystone. Societatea FINAL DISTRIBUTION este importatorul brandurilor GERARD, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala (producator AHI Roofing, Noua Zeelanda) si DELTA, membrane de protectie pentru acopeirsuri si fundatii (producator DORKEN, Germania).

Cu toate ca estimarile bugetare pentru anul 2009 au prevazut scaderi ale cifrei de afaceri cu cca 15%, rezultatele financiare pentru primele 3 luni au demonstrat ca estimarile companiei pentru aceasta perioada au fost prea pesimiste. Din fericire, inceputul crizei ne-a prins fara creante si cu o retea consolidata de distribuitori, fapt ce ne-a permis sa avem o atitudine relaxata si sa mentinem imaginea de companie stabila. Desi compania FINAL DISTRIBUTION a fost infiintata in urma cu mai putin de 3 ani, brandul GERARD are parte de o notorietate tot mai mare, ca urmare a activitatilor consecvente de promovare si a recunoasterii beneficiilor de catre clienti. Brandul GERARD este reprezentat in toate zonele tarii prin colaboratorii FINAL DISTRIBUTION.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com