Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Femeile au construit de ziua lor constructii

Nu m-am asteptat sa fie atat de multe doamne si domnisoare care sa construiasca in week-end, inainte de ziua femeii. Astfel, va invitam sa va alaturati voluntarilor "Pentru Voi" oricand in luna martie pentru a ne ajuta ca acesti tineri sa poata intampina primavara ACASA. Nu este necesara experienta in constructii, iar specialistii din cadrul Habitat for Humanity Romania va vor indruma permanent.

Multumim si pe aceasta cale firmelor si companiilor care si-au manifestat solidaritatea in acest proiect si au oferit servicii profesionale, materiale de constructie sau voluntari: SC Subcontrol SRL, MG Building Design, Baumix, Tifel, Isover, Rotary Club Timisoara, Alcatel - Lucent, General Beton, Smithfield, Provident Financial. Am batut foarte multe cuie astazi si ma bucur acum ca rezultatele muncii noastre de astazi se pot vedea. " a declarat Cristina Dogaru, voluntara.

La finalul zilei, doamnele si domnisoarele au primit flori si martisoare de ziua femeii, dar si diplome de participare si tricouri pentru devotamentul aratat.

Fundatia "Pentru Voi" si Habitat for Humanity Romania au lansat cu aceasta ocazie "Luna solidaritatii si implicarii sociale la Pentru Voi" pe tot parcursul lunii martie, cand se vor organiza activitati de voluntariat menite sa incurajeze implicarea timisorenilor si a companiilor in folosul persoanelor dizabilitati intelectuale severe. Femeile prezente pe santier au aratat multa dedicatie si seriozitate pentru rezolvarea sarcinilor sub supravegherea specialistilor in constructii.

"Sunt foarte incantat de cum a decurs ziua de astazi. Va fi mult de munca si oricine doreste sa ajute este mai mult decat binevenit. Au demonstrat inca o data cat de puternice sunt femeile si cat de mult putem conta pe ele atunci cand este nevoie. " a declarat Zoltan Szoverdfi Szep, coordonator al proiectului.

Voluntarele s-au declarat multumite ca au ales sa nu stea acasa ci sa contribuie, chiar si cu cateva ore, la schimbarea vietii a 5 persoane cu dizabilitati itnelectuale severe.

"Am aflat de acest proiect de la un prieten si am vrut sa dau o mana de ajutor. In 7 martie 23 doamne si domnisoare din Timisoara au ales sa-si petreaca sambata pe santier, intr-un program de voluntariat, pentru construirea primei locuinte protejate din Romania, in sprijinul a 5 persoane cu dizabilitati intelectual severe.

Constructia casei Cristian este initiata de Fundatia "Pentru Voi" in parteneriat cu asociatia Habitat for Humanity Romania si finantata de catre Open Society Mental Health Initiative si Fundatia Vodafone Romania, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Timisoara.

Doamnele si domnisoarele au sarbatorit ziua femeii pe santier prin munca: au invelit exteriorul cladirii cu carton impregnat, au montat placi OSB de interior pe peretii structurati, au curatat tamplaria PVC, au montat diverse membre structurale particulare (sustinerea caloriferelor, profilelor pe tavan, etc. ) si au facut curatenie la finalul zilei de lucru.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com