Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  Finisaje de cea mai buna calitate constructii

Clientii nostri vor avea in curand la dispozitie cataloage si mostre de referinta in showroom-ul nostru, putand astfel sa-si configureze singuri amenajarea locuintei. " declara Anca Otobicu.

Proiectul se compune din 18 apartamente si doua spatii multifunctionale, garaj pentru 40 de autovehicule, circulatii si spatii tehnice si este anuntat a fi dat spre folosinta la sfarsitul anului viitor. Agentul exclusiv de vanzari al Saphire Residence, Axa Studio Estate, a anuntat la inceputul acestei luni alegerea finisajelor pentru proiectul de lux din zona Herastrau a capitalei.

Dupa incheierea parteneriatului cu Ayron Contract la jumatatea acestui an, dezvoltatorii Saphire Residence pun la dispozitia clientilor finisaje si detalii de design interior care "vor permite amenajarea locuintelor conform celor mai inalte criterii calitative, asigurand un ambient modern si extrem de confortabil", spune Anca Otobicu, Director Executiv al Axa Estate Studio.

Companie cu sediul in Milano, Italia, Ayron Contract are ca obiect de activitate lucrari de design interior si executie de mobilier si amenajari interioare. In portofoliul companiei se disting lucrari de referinta executate in Italia, Dubai, Romania si Israel.

"Pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate si pentru a le oferi clientilor nostri posibilitatea alegerii celor mai rafinate materiale in amenajarea apartamentului, am decis asupra Ayron Contract. Axa Estate a anuntat deja ocuparea primelor 4 apartamente in urma cu o luna dupa lansarea ofertei "7 pasi distanta de Herastrau".

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com