Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Fundatia Lyoness Child Family constructii

Planuim sa realizam acest proiect impreuna cu familia Mandela in urmatoarele sase luni," a declarat Freidl. Graça Machel, sotia lui Nelson Mandela, a dat startul proietului de construire a noii scoli primare No-Moscow din Qunu, locul natal al fostului presedinte al Africii de Sud. Nepotul acestuia, Mbuso Mandela, a fost de asemenea prezent la eveniment. "Am dori sa oferim ajutor prietenilor nostri care locuiesc aici si pentru care resursele limitate constituie o probleme," a explicat tanarul de 21 de ani care si-a petrecut o buna parte din copilarie in Qunu si care a initiat cooperarea cu fundatia Lyoness Child & Family.

Graça Machel a subliniat faptul ca demararea lucrarilor de constructie a fost inceputul emotionant al Zilei Mandela, care se sarbatoreste pe 18 iulie. Proiectul de reconstruire a scolii primare No-Moscow din Qunu, Africa de Sud, de catre Lyoness Child & Family Foundation a fost lansat in 18 iulie, in cadrul Zilei Mandela. TV

Mai multe fotografii pot fi oferite la cerere. In aceasta zi, oameni din intreaga lume sunt chemati ca pentru 67 de minute sa faca ceva bun pentru semeni - in amintirea faptului ca Nelson Mandela si-a dedicat 67 de ani apararii justitiei si a drepturilor omului.

Nelson Mandela a prijinit intotdeauna copiii si dreptul acestora la educatie. "Mandiba adora copiii," a spus Graça Machel. "Face tot ce ii sta in putere pentru copiii tarii sale si pentru a le asigura o educatie sanatoasa. " Asigurarea accesului tinerilor la educatie este si acum o prioritate pentru el, a adaugat Graça Machel prezenta la evenimentele dedicate lui Nelson Mandela. "Educatia este importanta pentru ca fara ea nu poti fi lider. "

Familia Mandela este foarte incantata de acest proiect. "Va multumim ca ati venit tocmai din Austria si ca ati ales acest loc pentru a face diferenta in Africa de Sud," a declarat Machel. "Suntem absolut siguri ca acesta este doar inceputul colaborarii noastre. "

Toate mijloacele materiale pentru construirea scolii au fost asigurate de fundatia Lyoness Child & Family. Majoritatea acestor proiecte creeaza oportunitati pentru copiii si adolescentii din tari cu dificultati economice din intreaga lume.

Press-photo:

Nelson Mandela (centru) cu nepotul sau Mbuso Mandela (dreapta) si echipa Lyoness (de la stanga la dreapta): Gerhard Buckholz (Lyoness South Africa), fondatorul si directorul executiv al Lyoness Hubert Freidl, Nina Passegger si Marko Sedovnik.

Credit: LYONESS. Nelson Rolihlahla Mandela, castigator al Premiului Nobel pentru Pace, este partener proeminent al acestui proiect.

Fotografii sunt disponibile prin agentia epa european pressphoto si pot fi descarcate gratuit accesand adresa:

http://www. presseportal. de/pm/101544/ -

Graz, 1 august 2012. Noua scoala va avea sapte clase si o biblioteca si va oferi studentilor conditii mai bune de invatare.

Despre fundatia Lyoness Child & Family

Urmand principiului de baza al comunitatii internationale de cumparatori Lyoness, sa fim puternici impreuna ca o comunitate, fundatia Lyoness Child & Family a fost fondata in 2008 ca organizatie caritabila independenta care sprijina proiecte nationale si internationale sub moto-ul "Educatie. Sanse. Viitor". La lansarea proiectului au fost prezenti fondatorul si directorul executiv al Lyoness, Hubert Freidl, directorul Child & Family Foundation, Nina Passegger, precum si o echipa TV a LYONESS. "Intentionam sa construim scoala in timp record. Fiecare membru Lyoness contribuie activ la realizarea proiectelor fundatiei cu o parte din valoarea tranzactiilor.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com