Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Gealan printre cele mai performante constructii

Am reusit anul acesta in premiera sa patrundem si in clasamentul primelor 50 de companii din tara realizat de Coface Romania , pentru prestigioasa Business Week, fapt ce ne motiveaza ca si pe viitor sa continuam in aceeasi nota", afirma Aurel Vlaicu, managerul general.

Planul de realizare a unei cifre de afaceri de 75 mil. BUCURESTI / 12:17, 5. 12. 2007

Si anul acesta compania Gealan Romania a reusit sa se numere printre cele mai performante companii din tara, clasandu-se pe primul loc in "Topul National al Firmelor" pentru domeniul Industria produselor primare/ Intreprinderi mijlocii.

Clasamentul a fost realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei pe baza situatiilor financiare inregistrate la nivelul anului 2006 iar criteriile de evaluare au fost aceleasi pentru toate domeniile de activitate, respectiv cifra de afaceri, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor si efortul continuu de dezvoltare Euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut, investitiile de 7 mil. Pe acest fond estimam o crestere a vanzarilor cu 25% pentru anul viitor, crestere datorata si accentuarii investitiilor in reabilitarea termica a cladirilor si in proiectele rezidentiale.

Acest premiu continua sirul succeselor din anii anteriori, iar prezenta in clasament alaturi de celelalte companii onoreaza firma Gealan. . Euro pentru extinderea capacitatii de productie precum si programele de pregatire a firmelor partenere, producatoare de tamplarie PVC, in vederea alinierii la noile standarde europene reprezinta marturia performantei inregistrate de Gealan si la nivelul anului 2007.

Datorita proprietatilor de izolatie termica si fonica, dar si a rezistentei mari in timp, atribute constientizate din ce in ce mai mult de catre consumator, ferestrele termoizolante au devenit in ultimii ani o necesitate.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com