Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Gebrder Weiss - investitie constructii

Eugen Iordanescu - Presedintele Camerei de Industrie si Comert din Sibiu si Dl. Mihai Krammer, Director General Unger Steel - Antreprenor General al proiectului GW in Sibiu.

Investitia va aduce servicii logistice de clasa A in centrul tarii, acolo unde este concentrat un numar important de operatorii economici. In Romania Gebrüder Weiss SRL opereaza prin terminale si centre de cross dock in Bucuresti, Arad, Sibiu, Bacau si Craiova. Viorel Leca, Managing Director GW Romania, si a Dlui. La sfarsitul saptamanii precedente, furnizorul de servicii logistice a facut un pas important in consolidarea retelei sale logistice in Romania prin inaugurarea unui nou terminal logistic in aceasta locatie.

Gebrüder Weiss
Reteaua logistica Gebrüder Weiss, cu sediul principal in Lauterach (Vorarlberg), are la nivel mondial peste 4 500 de angajati si 137 de puncte de lucru. Acestia vor putea beneficia incepand cu luna octombrie de solutii logistice performante care sa le aduca un avantaj competitiv important in activitatea lor.

Reteaua nationala Gebrüder Weiss a cunoscut in ultima perioada o expansiune dinamica si accelerata la nivel national. Eugen Iordanescu , Presedintele Camerei de Industrie si Comert din Sibiu, a fost dat startul pentru construirea noului terminal logistic Gebrüder Weiss in valoare de peste 1. 9 milioane de euro.

Terminalul Gebrüder Weiss Sibiu, construit conform acelorasi standarde exigente de calitate ca si cel din Bucuresti, se va extinde pe o suprafata de teren de peste 30. 000mp si va beneficia de aproximativ 1000 mp destinati operatiunilor de cross-docking.

La eveniment au participat Viorel Leca - Managing Director GW Romania, Dl. Organizarea eficienta a activitatii, tehnica moderna utilizata cu profesionalism de catre un personal calificat, precum si tehnologia informationala si de comunicare avansata sunt factorii care au condus la ascensiunea rapida si permanenta a Gebrüder Weiss in Romania. Sibiu, 11 iunie 2010, in prezenta Dlui.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com