Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  Geplast isi consolideaza pozitia constructii

 extindere regionala prin deschiderea unei noi subsidiare Geplast la Belgrad (Serbia) in 2009
 consolidarea pozitiei nationale prin lansarea a doua noi game de produse in 2009
 retea de distributie nationala dezvoltata in urma unei investitii de 2 milioane de euro in 2008


Distribuitorul de materiale pentru constructii si industria publicitara Geplast a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri in crestere cu 25% fata de anul precedent in urma unei politici sustinute de investitii.

Compania a investit 2 milioane de euro in deschiderea unui nou centru logistic in Bucuresti si a consolidat reteaua nationala de distributie formata din 12 depozite in principalele orase din tara (Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova, Galati, Baia Mare, Sibiu, Bacau, Oradea) . In acelasi timp insa, vizam consolidarea pozitiei noastre in regiune si extinderea gamei actuale de produse", a declarat Gabi Bordeianu, Sales Manager Romania si Bulgaria, Geplast.

Pe plan national, Geplast isi propune sa lanseze doua game noi de produse, ce vor completa cele 3 divizii ale companiei: sisteme arhitecturale si de constructii, metale si materiale pentru productia publicitara.

Pe plan regional, compania estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pentru subsidiara din Sofia - Bulgaria, in urma rezultatelor excelente obtinute anul trecut pe aceasta piata. Extinderea in plan regional va continua in 2009 prin deschiderea unei noi subsidiare la Belgrad - Serbia, in trimestrul al treilea.


Despre Geplast

Cu o experienta de 15 ani, Geplast este o companie nationala ce se situeaza pe pozitia de lider in domeniul distributiei de materiale pentru productie publicitara si constructii, reprezentand in Romania producatori de prestigiu din Europa.

Printre cele mai importante produse comercializate de Geplast se numara: Alucobond, produse din policarbonat, metale (table si sectiuni din aluminiu, table si sectiuni din inox) si materiale specifice industriei publicitare.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com