Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Grupul Policolor - Orgachim constructii

Diviziile Resins si Special Chemicals imbina experienta si know-how-ul acumulate de Grup in peste 100 de ani, oferind clientilor produse de calitate superioara.

O noua provocare pentru Grupul Policolor-Orgachim o reprezinta parcurgerea celei de a doua etape referitoare la reducerea emisiilor de compusi organici volatili, care incepe in 2010. Acesta constituie un nou prilej pentru a demonstra ca produsele Policolor sunt fabricate cu grija pentru sanatate si mediu. Pentru o oferta cat mai variata in materie de culori, vopsele din gama Klar Professional sunt compatibile cu sistemul computerizat de nuantare, fiind disponibile in peste 1000 de nuante. Prin divizarea activitatii in aceste 6 Business Unit-uri, Grupul Policolor-Orgachim isi propune sa fie mai aproape de clienti, venind in intampinarea nevoilor acestora cu produse din toate gamele: DIY, produse destinate firmelor de constructii, produse industriale etc.

Aceasta abordare a business-ului Policolor-Orgachim se vrea a fi o noua garantie in ceea ce priveste calitatea produselor si a serviciilor oferite. Printre cele mai cunoscute produse aflate sub umbrela acestui Business Unit se numara branduri precum SPOR, Casa Bella, IRIS si Protecta, branduri care au venit permanent cu produse noi, imbogatind portofoliul in fiecare an.

In 2009 Policolor sarbatoreste 10 ani de la lansarea brandului SPOR, marcand intrarea pe piata romaneasca a produselor decorative de calitate si contribuind la dezvoltarea pietei de constructii si amenajari. Datorita acestei achizitii, in prezent putem vorbi despre Grupul Policolor-Orgachim ca fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil din Europa de Est.

Incepand cu 2009, Grupul Policolor-Orgachim a abordat o noua strategie, iar pentru o mai buna eficientizare, noua echipa manageriala a reorganizat activitatea Grupului in 6 Business Unit-uri, 4 dintre acestea desfasurandu-si activitatea in Romania.

Fiecare dintre cele 6 Business Unit-uri (Architectural, Automotive, Resins, Industrial Coatings, Special Chemicals si Thermo Insulation) are responsabilitatea unei anumite categorii de produse. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai game complete de produse pentru refinish auto dedicate atat clientilor finali (ready mix), cat si pentru profesionisti - gama KLAR Professional. De asemenea, Policolor si-a dezvoltat o retea de distributie nationala atat prin magazine proprii, cat si prin distribuitori sau magazine specializate.

In anul 1998, Policolor a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Orgachim JSC, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Bulgaria. Cu o experienta de 45 de ani, Policolor este unul dintre cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele din Romania.

In tot acest timp compania a castigat increderea clientilor sai prin calitatea produselor oferite, prin oferta vasta de produse si servicii si capacitatea de adaptare la nevoile si cerintele pietei si ale legislatiei in vigoare. Bazandu-se pe o echipa inovatoare, acest Business Unit al Grupului ofera clientilor sai si dezvoltatorilor solutii si servicii complete, venind astfel in intampinarea nevoilor acestora. Specialistii echipei Thermo Insulation stau la dispozitia clientilor cu suportul tehnic necesar in timpul constructiei, demonstratii, traininguri pentru cei interesati, propuneri de amenajari etc.

Echipa dedicata dezvoltarii, producerii si comercializarii produselor pentru acoperirea si reparatia autovehiculelor este reunita in Business Unit-ul Policolor - Orgachim Automotive. Sloganul folosit pentru promovarea acestei vopsele: "Vopsesti usor, vopsesti cu SPOR" a ramas in memoria tuturor. De asemenea, pentru cei pasionati de masini, divizia Automotive are o linie speciala de produse: "Tuning Line" (produse pentru aerografie si variante de culori extreme).

Industrial Coatings reprezinta puterea de adaptabilitate a Grupului la cerintele clientilor industriali, prin produse de acoperire cu utilizari speciale, produse de nisa si solutii pentru toate categoriile de clienti. Cu prilejul aniversarii, Policolor pregateste clientilor sai lansarea a noi produse sub acest brand de succes.

Thermo Insulation este Business Unit-ul dedicat brandului DEKO Professional, cel mai nou brand al Grupului, sub numele caruia este comercializat sistemul de termoizolatie DEKO Therm, pentru care este oferita si garantie. Grupul Policolor-Orgachim doreste ca, oferind in continuare clientilor sai produse de calitate, sa isi mentina nivelul productivitatii si sa demonstreze ca recunoasterea si valoarea dobandite de-a lungul timpului nu au fost intamplatoare.

Architectural reprezinta partea creativa a Grupului, fiind responsabila de produsele pentru segmentul DIY.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com