Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Habitat for Humanity si Fundatia constructii

In cadrul celor trei proiecte au fost construite 25 de locuinte cu sprijinul a 500 de voluntari. Prin proiectele in care se implica, Fundatia Vodafone Romania se straduieste sa raspunda cat mai bine nevoilor comunitatii si sa imbunatateasca viata oamenilor din Romania. Este pentru a doua oara cand Fundatia Vodafone Romania ajuta familiile nevoiase din comunitatea radauteana. Aceasta reprezinta misiunea asumata si urmarita cu consecventa in cei 11 ani de existenta.

Habitat for Humanity Romania construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. De la infiintarea sa, in urma cu 11 ani, Fundatia Vodafone Romania a investit 7,5 milioane de Euro, in sute de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Suma totala alocata de Fundatia Vodafone Romania proiectelor Habitat for Humanity este de peste 300. 000 de Euro.

***

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei. Suceava) si Moinesti (jud. Bacau). Cele 11 familii care vor beneficia de ajutorul Fundatiei Vodafone vor participa la ridicarea caselor, alaturi de voluntari, pe santierul Habitat din fiecare comunitate.Dupa ce au ajutat la ridicarea casei familiei Lacatusu din Vanatori- Neamt, astazi, voluntarii Vodafone construiesc la Radauti peretii si acoperisul pentru doua locuinte. Pana acum, peste 1. 500 de familii din Romania si 300. 000 de familii din 100 de tari beneficiaza de case construite prin programul Habitat. In perioada martie - noiembrie 2009, 43 de familii defavorizate vor fi ajutate sa aiba o locuinta noua, cu sprijinul angajatilor Vodafone Romania, valoarea totala a proiectului fiind de 300. 000 de Euro. Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de catre voluntari impreuna cu familiile beneficiare. Constructia de case a debutat la Timisoara (Timis), continuand la Cluj-Napoca (Cluj), Oarja (Arges), Bechet (Dolj), Vanatori (Neamt), Radauti (Suceava) si Moinesti (Bacau). In perioada septembrie - octombrie, angajatii companiei Vodafone vor lucra ca voluntari pe santierele Habitat din Vanatori (jud. Neamt), Radauti (jud. Asociatia Habitat for Humanity si Fundatia Vodafone Romania sustin in Moldova proiectul de voluntariat pentru constructia de case destinate familiilor care locuiesc in conditii improprii. Bacau), unde vor fi ajutate opt familii care locuiesc in conditii improprii. In lunile urmatoare, voluntarii Vodafone vor construi locuinte pentru familiile din Baltesti (Prahova), Beius (Bihor) si Bragadiru (Ilfov).

Parteneriatul dintre Fundatia Vodafone Romania si Asociatia Habitat for Humanity Romania a inceput in urma cu doi ani, timp in care voluntarii Vodafone Romania au fost implicati in lucrari de constructie si renovare de locuinte pe trei santiere Habitat: Oarja (Arges), Radauti (Suceava) si Cluj. In cadrul celui mai mare eveniment de voluntariat din Europa - Euro2007Habitat Build, dintre cele 27 de locuinte ridicate in numai 5 zile, 4 case au fost construite cu sprijinul Fundatiei si al voluntarilor angajati ai Vodafone Romania.

"Sunt foarte bucuros ca acum vom avea o casa, a noastra, cu tot ce trebuie ca sa ne putem creste copiii, deoarece acolo unde locuim acum nu avem nici curent, nici apa; cand vrem sa ne spalam sau cand sotia mea gateste, apelam la vecini pentru a lua apa din fantana lor", spune Sorin Bejan, unul dintre beneficiarii proiectului de la Radauti din acest an.Luna viitoare, voluntarii Vodafone vor lucra pe santierul Habitat din localitatea Moinesti (jud. Actiunea de voluntariat din Moldova continua seria proiectelor derulate pana acum in santierele Habitat din tara, in cadrul celui mai amplu proiect de voluntariat al anului, sustinut de Fundatia Vodafone Romania.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com