Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Invitatie eveniment de lansare constructii

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a. c. incepand cu ora 11. 00, pe strada Anton Bacalbasa nr. 65 B (zona Freidorf, langa Centrul de zi "Ladislau Tacsi").

Domnul Gheorghe Ciuhandu, primar al Municipiului Timisoara va lasa pentru cateva momente activitatile zilnice de la biroul Primariei si va lucra alaturi de voluntarii implicati la construirea cladirii, ajutand la ridicarea primului perete al acesteia. Scopul proiectului este de a oferi sansa la o viata decenta, in comunitate pentru 5 persoane cu dizabilitati profunde. Fundatia ,,Pentru Voi" si asociatia non-profit ,,Habitat for Humanity" Romania au placerea de a va invita sa luati parte la lansarea publica a constructiei primei locuinte protejate pentru adulti cu dizabilitati intelectuale severe din vestul tarii. La eveniment vor mai fi invitati reprezentanti ai sponsorilor, ai presei, beneficiari - persoane cu dizabilitati intelectuale.

Prin acest eveniment se doreste atat promovarea conceptului de viata in comunitate pentru adultii cu dizabilitati intelectuale severe considerati "exclusi intre exclusi" cat si lansarea unei invitatii timisorenilor pentru implicarea ca si voluntari la ridicarea locuintei.

Constructia cu suprafata locuibila de 170 mp este proiectata special pentru nevoile celor 5 beneficiari si va avea 5 dormitoare individuale, o bucatarie, o camera de zi si doua bai dotate cu echipament special. Totodata, aceasta locuinta va demonstra ca si persoanele cu dizabilitati intelectuale severe pot trai in mijlocul semenilor lor, fara a fi segregati in institutii in care deseori sunt private de drepturi fundamentale.

Proiectul este finantat de catre Initiativa pentru Sanatate Mentala a Institutului pentru o Societate Deschisa Budapesta, Asociatia ,,Habitat for Humanity" si se desfasoara in parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Timisoara care a concesionat terenul.

Fundatia Pentru Voi va pune la dispozitie un microbuz in parcarea din spatele cinematografului Capitol marti, 25 noiembrie incepand cu ora 10. 20, pentru a facilita deplasarea la locul evenimentului. Va rugam sa ne confirmati participarea si daca aveti nevoie de microbuzul nostru pana astazi 24 noiembrie la ora 16,00, la tel: 0256-22 80 62, e-mail: pentruvoi@pentruvoi. ro.

Va asteptam sa ne fiti alaturi la acest eveniment deosebit!

- Fundatia "Pentru Voi" are ca scop cresterea calitatii vietii pentru persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare si familiilor acestora.

- Habitat for Humanity este o asociatie non-profit dedicata eliminarii conditiilor improprii de locuit si lipsei de adapost din intreaga lume.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com