Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Lansare site Keylite - ferestre constructii

Gama inovativa de ferestre de mansarda Keylite, de curand lansata pe piata romaneasca se prezinta si mediului online.

Incepand cu data de 28 august este functional website-ul www. keylite. ro, gandit ca o sursa de informatii pentru clientii care au nevoie sa afle detalii despre o gama noua de ferestre de mansarda.

Persoanele interesate, fie ca sunt proprietari, dezvoltatori sau proiectanti, gasesc pe domeniul romanesc Keylite informatii sintetice despre ferestrele de mansarda Keylite, manuale de instalare pentru variantele de ferestre Keylite si accesoriile disponibile, schemele de montaj al sfaturi utile si fisiere demo, dar si formulare care simplifica legatura directa cu importatorul si producatorul, in felul acesta intrebarile primesc mult mai repede un raspuns specializat.

Site-ul www. keylite. ro a fost gandit si ca un instrument util pentru arhitecti. Aici este disponibila o complexa librarie de fisiere in format. dwg, desene, schite si sectiuni care prezinta incadrarea ferestrelor Keylite in structura diverselor tipuri de acoperisuri si care permit o editare usoara in AutoCAD.

In acest moment, importatorul exclusiv Final Distribution ofera informatii online despre intreg portofoliul sau de produse destinate unui acoperis premium: tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard (www. gerard. com. ro), membranele de protectie pentru acoperisuri si fundatii Delta (www. membranedelta. ro) si acum si ferestrele de mansarda Keylite (www. keylite. ro).

Brandul Keylite aduce un element inovativ pe piata romaneasca, respectiv jaluzeaua integrata intre foile de geam, varianta disponibila pentru oricare dintre modele de ferestre de mansarda Keylite. Avantajul acestui tip de jaluzea il reprezinta faptul ca nu se deterioreaza in timp, fiind situat intr-un mediu lipsit de praf. Jaluzeaua integrata se actioneaza cu ajutorul unui maner magnetic.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com