Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Mediafax lanseaza Anuarul constructii

. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia.
La randul sau, sectorul imobiliar a inregistrat anul acesta un grad de neocupare record la spatiile de birouri, inchiderea unor centre comerciale, precum si scaderea drastica a numarului de cumparatori - investitori sau consumatori finali - pe segmentul rezidential.

Masurile anticriza propuse de patronatele si sindicatele din domeniu, printre care modificarea legislatiei pentru achizitiile publice, extinderea programului "Prima Casa" si a celui de reabilitare termica, includerea unei strategii de modernizare a infrastructurii rutiere pana in 2015 in programul de dezvoltare a infrastructurii din Romania, sunt, de asemenea, evaluate in Anuarul Constructii & Imobiliare 2009.

Impreuna cu informatiile de la finalul capitolelor despre principalele companii din domeniu, analizele si cronologiile fac din a patra editie a anuarului o agenda de lucru utila pentru constructori, dezvoltatori si brokeri imobiliari Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. La Romania Construct Forum vor participa reprezentanti ai autoritatilor si ai asociatiilor din acest sector, directori ai companiilor de constructii, investitori pe piata imobiliara si furnizori de materiale si tehnologii pentru constructii.

Despre Anuarul Constructii & Imobiliare

Anuarul Constructii & Imobiliare editat de Mediafax este o publicatie de specialitate care analizeaza evolutia de la an la an a pietei de constructii si real estate din Romania. Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, lanseaza a patra editie a Anuarului Constructii & Imobiliare la conferinta Romania Construct Forum 2009, pe care o organizeaza joi, 22 octombrie, la Hotel Intercontinental.

O radiografie a evolutiei sectorului de constructii si imobiliare in decursul ultimului an, publicatia editata de Mediafax examineaza efectele crizei in acest sector prin articole de analiza, studii si cronologii.

In cele cinci capitole ale sale - Constructii civile si industriale, Materiale de constructii, Finisaje si amenajari, Utilaje, Imobiliare - anuarul se concentreaza asupra factorilor care explica de ce acest sector a fost unul dintre primele afectate de criza: de la blocarea pietei imobiliare si reducerea creditelor acordate de banci, la intarzierea platilor de la bugetul de stat in contul unor lucrari derulate in 2008 si amanarea sau suspendarea multor investitii imobiliare.

Totodata, cu ajutorul estimarilor avansate de firme de cercetare sau consultanta si de jucatorii din domeniu, Anuarul Constructii & Imobiliare 2009 cuantifica impactul crizei asupra volumului si valorii diferitelor piete. .

Conferinta organizata de Mediafax va pune in discutie rezultatele si perspectivele programului "Prima Casa" si ale celui de reabilitare termica, precum si nevoia de investitii in lucrari de infrastructura si sursele de finantare accesibile constructorilor. Anuarul include analize, studii, previziuni si o retrospectiva a evenimentelor din ultimul an, fiind gandit ca un instrument de lucru util pentru constructori, investitorii de pe piata imobiliara, furnizorii de materiale de constructii, birourile de arhitectura, specialistii in comunicare si institutiile financiare care opereaza pe aceasta piata Astfel, in timp ce previziunea antreprenorilor este ca piata de constructii va scadea cu 15-20% in 2009, segmentele pietei materialelor de constructii si a finisajelor si amenajarilor vor inregistra scaderi mai mari: de exemplu, aproximativ 30% in cazul pietei cimentului, 26% in cazul lacurilor si vopselelor, 37% in cazul placilor ceramice si al tamplariei termoizolante. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com