Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Mediafax lanseaza anuarul constructii

Constructii & Imobiliare 2010 analizeaza evolutia pietei in acest an, alaturi de principalii factori care au dinamizat sau perturbat vanzarile, si prezinta scenarii posibile pentru 2011, cand ar putea fi atins punctul critic de minus in acest domeniu", spune Ioan Dornescu, redactor-sef al anuarului.

Publicatia editata de Mediafax va fi distribuita gratuit companiilor din constructii si imobiliare, birourilor de arhitectura, bancilor si firmelor de asigurari si de consultanta.

Primele exemplare vor fi inmanate participantilor la Romania Construct Forum 2010, ce va avea loc joi, 11 noiembrie, de la ora 9. 30, la Hotel Hilton. De exemplu, piata prefabricatelor din beton, unul dintre cele mai afectate sectoare de la inceputul crizei, va scadea cu 16% in volum si cu 18% in valoare, in timp ce piata materialelor de zidarie (BCA si blocuri ceramice) se va micsora cu 10% in 2010.

In privinta finisajelor si amenajarilor, diverse segmente de piata - lacuri si vopsele, tamplarie termoizolanta, placi ceramice - se vor comprima cu 6% pana la 10% in acest an, iar anul viitor vor stagna. Anuarul include analize, studii, previziuni si o retrospectiva a evenimentelor din ultimul an, fiind gandit ca un instrument de lucru util pentru constructori, investitorii de pe piata imobiliara, furnizorii de materiale de constructii, birourile de arhitectura, specialistii in comunicare si institutiile financiare care opereaza pe aceasta piata.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Fiecare sectiune urmareste sa analizeze segmentele de piata prin prisma efectelor crizei, dar si sa anticipeze ce se va intampla anul viitor, avand in vedere planurile de investitii publice, bugetele consumatorilor si strategiile bancilor in privinta creditarii. Mediafax lanseaza joi, 11 noiembrie, la evenimentul Romania Construct Forum 2010, a cincea editie a anuarului Constructii & Imobiliare, care analizeaza pe larg pietele de constructii si real estate la doi ani de la inceputul crizei si anticipeaza evolutia acestora in 2011.

Anuarul include analize ale celor mai importante miscari din acest sector in decursul ultimului an, previziuni bazate pe cercetari si opinii ale expertilor, alaturi de cronologii de evenimente si indexuri cu principalele companii de pe piata Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.
Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare grup media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Totusi, in ciuda situatiei incerte din sectorul constructiilor, bricolajul a fost animat in 2010 de inaugurari de magazine, multi jucatori anuntand continuarea procesului de extindere.

O situatie similara este remarcata de jurnalistii Mediafax in real estate, unde insolventa a lovit din plin dezvoltatorii rezidentiali, insa pe piata terenurilor, primul semestru al anului a adus o evolutie pozitiva, inregistrandu-se unele dintre cele mai mari tranzactii de pe acest segment din ultimii doi ani. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, rapoarte de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila. Evenimentul organizat de Mediafax va fi deschis de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si va reuni investitori in constructii si real estate.

Despre anuarul Constructii & Imobiliare

Anuarul Constructii & Imobiliare editat de Mediafax este o publicatie de specialitate care analizeaza evolutia de la an la an a pietei de constructii si real estate din Romania. . Contrastele au caracterizat si piata de retail, ale carei puncte cheie au fost falimentul unui mall si cumpararea altuia cu un euro, pe de o parte, si deschiderea celor mai mari centre comerciale din Romania, pe de alta parte.

"Piata constructiilor a consemnat scaderi puternice anul trecut si a continuat pe o linie descendenta in 2010, cei mai multi jucatori fiind fie pesimisti, fie rezervati in privinta momentului in care acest sector ar putea reveni pe crestere. Atat estimarile privind valoarea pietelor in 2010, cat si previziunile pentru anul urmator se bazeaza pe date ale asociatiilor din domeniu sau ale unor firme de cercetare.

Astfel, potrivit unor date ale companiei de cercetare InterBiz research & consulting publicate in premiera in anuarul Constructii & Imobiliare, mai multe segmente ale pietei de materiale de constructii vor scadea in acest an pana la un nivel comparabil cu perioada 2005-2006.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com