Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Misiune indeplinita pentru constructii

Pana acum, peste 1. 600 de familii din Romania si 300. 000 de familii din 100 de tari beneficiaza de case Habitat.
Zambetul de pe fata beneficiarilor ne-a facut sa uitam de munca de pe santier si de oboseala acumulata. Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de catre voluntari impreuna cu familiile beneficiare. 10 familii din judetul Bihor au un camin incepand de astazi datorita celor peste 250 de voluntari de pe santierul Habitat din Beius din cadrul proiectului BIG BUILD’09.

In numai cinci zile, voluntari veniti din toata lumea impreuna cu familiile beneficiare, au reusit sa construiasca 10 locuinte decente si sigure. Toti cei 250 de voluntari care au lucrat sustinut timp de 5 zile la implinirea unui vis frumos, sunt alaturi de familiile beneficiare in cadrul acestui emotionant eveniment carora le vor inmana simbolic cheile locuintelor.

Si in aceasta ultima zi, personalitati si autoritati locale au ajutat la finalizarea lucrarilor de constructie a celor 10 locuinte: D-na Anca Harasim, Director Executiv Camera de Comert Americana la Bucuresti (AmCham), D-na Camelia Savoiu, Manager de comunicare Lafarge Romania si D-na Georgeta Bora - coordonator dezvoltare durabila in cadrul RBS, alaturi de reprezentantii Habitat for Humanity Romania si Irlanda de Nord.

"Multumim tuturor voluntarilor care s-au implicat pe parcursul celor 5 zile in construirea caselor, partenerilor, sponsorilor si presei, care ne-au sprijinit neconditionat. Astazi, membrii acestor familii care si-au petrecut copilaria in orfelinatele de stat, primesc pentru prima data in viata cheile propriilor locuinte, in cadrul ceremoniei de inaugurare a caselor BIG BUILD. Pentru a promova solidaritatea intre tarile din Europa si lupta impotriva locuintelor saracacioase, numeroase personalitati din Romania si Irlanda de Nord vor sprijni in continuare acest eveniment si vor voluntaria pe santierul Habitat de la Beius.

Habitat for Humanity Romania construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. Apreciem sansa care ne-a fost oferita de a lasa ceva durabil in urma noastra si ne bucuram ca am reusit sa ne respectam promisiunea" declara Adrian Ciorna, Presedinte Habitat for Humanity Romania.

Big Build ‘09 este un eveniment important al tarilor europene afiliate organizatiei Habitat for Humanity.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com