Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Peste 800 de studenti la arhitectura constructii

Categoria "Next generation" li se adreseaza si este deschisa pentru proiecte de dezvoltare durabila aflate in stadii incipiente de design sau cu o mai mica probabilitate de executie.

Valoarea totala a premiilor regionale pentru categoria Next Generation este de 50. 000 de dolari, din care premiul intai este de 25. 000 de dolari, premiul doi castiga 15. 000 de dolari, in timp ce premiul trei ajunge la 10. 000 de dolari.

Doctoranzii, masteranzii si cei peste 800 de studenti din ultimii doi ani la facultatile de profil din tara au posibilitatea sa intre in competitie cu proiectele proprii, derulate in cadrul programelor universitare - inclusiv cu acelea care fac obiectul lucrarilor de doctorat, masterat sau licenta. Informatii suplimentare in limba romana sunt disponibile si la website-ul www. holcimawards. ro, unde cei interesati pot afla detalii despre competitie, criterii de jurizare, proiecte anterioare, dar si, in egala masura, informatii utile cu privire la domeniul constructiilor durabile si al tendintelor in arhitectura si in domenii conexe.

Holcim Awards se desfasoara la nivel regional si global in cicluri care se intind pe o perioada de 3 ani, premiile oferite fiind in valoare totala de 2 milioane de dolari. Activitatile Fundatiei includ competitia de proiecte si viziuni de constructii durabile Holcim Awards, care se desfasoara pe parcursul a 3 ani.

Fundatia Holcim este sustinuta de Holcim Ltd. Inscrierile la a 3-a editie a Holcim Awards for Sustainable Construction (Premiile Holcim pentru Constructii Durabile) se afla in plina desfasurare.

Arhitecti, constructori, ingineri, designeri, planificatori urbani, dar si aspirantii la o cariera in domeniu - studenti la facultatile de arhitectura si constructii, masteranzi sau doctoranzi - au oportunitea sa isi inscrie proiectele intr-o competitie ce promoveaza sustenabilitatea in constructii si ofera premii in valoare totala de 2 milioane de USD.

Pe langa proiectele mature, aflate in stadiu avansat de design si cu o mare posibilitate de executie - create de specialisti consacrati - in competitie sunt asteptate sa concureze ideile, viziunile si conceptele celor care reprezinta viitoarea generatie de arhitecti si specialisti in constructii - studentii. In cele doua etape anterioare ale competitiei, aproximativ 50 de arhitecti romani au depus proiecte pentru Holcim Awards. 9 proiecte romanesti s-au calificat in faza regionala, la cea de-a doua editie a Holcim Awards in Romania.

Fundatia Holcim promoveaza solutii sustenabile pentru problemele tehnologice, de mediu, socio-economice si culturale ce afecteaza cladirile si constructiile la nivel regional, national si global. Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (piatra, nisip si pietris), precum si betoane si asfalt, incluzand serviciile aferente. Grupul este prezent in peste 70 de tari, pe toate continentele, si are aproximativ 80. 000 de angajati.

Holcim (Romania) S. A. detine in prezent 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare la Turda, 20 statii ecologice de betoane, 5 statii de agregate si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim (Romania) S. A. are aproximativ 1. 200 angajati. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul companiei la www. holcim. ro.

Sesiunile de informare se vor desfasura in zilele de 13 octombrie la Cluj, 14 octombrie la Timisoara, 19 octombrie la Oradea si pe 1 noiembrie la Iasi.

Inscrierea proiectelor in concursul Holcim Awards se face prin intermediul website-ului oficial, www. holcimawards. org. In acest fel, lucrarea de licenta devine si o oportunitate de a castiga premii la un concurs international de renume. De altfel, Facultatea de Arhitectura din Timisoara a devenit un partener de baza al competitiei Holcim Awards, prin decizia de a stabili sustenabilitatea in constructii drept tema pentru lucrarea de licenta.

"Pentru cei aflati in pragul afirmarii, participarea la Holcim Awards cu proiecte in curs de elaborare constituie un avantaj: angrenate intr-o confruntare de idei si de viziuni sustenabile, desfasurata la nivel global, ele pot deveni un start promitator intr-o cariera spectaculoasa," a declarat Andreea Nicolae, coordonator al proiectului Holcim Awards in Romania.

In vederea promovarii Holcim Awards in randul studentilor, al masteranzilor si al doctoranzilor la facultatile de arhitectura si constructii, echipa Holcim Awards in Romania organizeaza sesiuni de informare, in parteneriat cu institutiile de invatamant superior de profil.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com