Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Jul-2019

constructii  Producatorul tiglei GERARD constructii

Productia fabricii va demara in Aprilie 2009 si va avea o capacitate anuala de sase milioane de metri patrati de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala pentru acoperis. Stabilirea noii platforme in Europa pentru productia tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, va permite reducerea costurilor de transport si va permite accesul catre pietele Est Europene, unde cererea este in tot mai mare.
In Romania, brandul GERARD este distribuit exclusiv prin reteaua FINAL DISTRIBUTION, incepand cu anul 2006. AHI Roofing este membra a grupului Fletcher Building, a doua companie din punct de vedere al capitalizarii, din Noua Zeelanda.
Compania a achizitionat deja un teren de 5,4 hectare in localitatea Varpalota, o zona puternic industrializata situata intre Budapesta si granita cu Slovenia. Compania AHI Roofing intentioneaza sa inchida depozitele din Marea Britanie (Tilbury) si Italia (Trieste) odata cu inceperea productiei in Ungaria. " Am cautat o locatie Est Europeana datorita faptului ca este centrul pietei noastre din Europa si vrem sa reducem costurile de transport. Producatorul neo-zeelandez AHI Roofing al tiglei metalice GERARD a anuntat investitii de 20 milioane de euro in Ungaria. Cu o vanzare de 318. 000 mp in 2008, Romania se situeaza pe locul doi in Europa, dupa Slovenia. In Romania, este lider pe acest segment de piata (tigla metalica cu acoperire de piatra naturala), cu o cota de piata de peste 85%.
Deocamdata tabla va fi profilata In continuare in Aukland si apoi transportata in Ungaria, unde se va realiza finisajul de acoperire cu granule de piatra. " A declarat Chris Ellis, unul dintre directorii unei divizii a Fletcher Building.
Compania AHI Roofing din Noua Zeelanda (Glen Innes) este cea mai mare companie producatoare de tigla metalica profilata prin presare din lume, cu o capacitate de productie de 12 milioane de metri patrati pe an.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com