Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©18-Aug-2019

constructii  Programul de reabilitare termica constructii

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax
Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii, al Patronatului Societatilor din Constructii si al Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania.

Despre Mediafax Talks
Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. De asemenea, cei prezenti vor analiza rezultatele din acest an ale programului de reabilitare termica a blocurilor, precum si eventuala necesitate a suplimentarii fondurilor anul viitor.

Nevoia de investitii in lucrari de infrastructura, stadiul proiectelor pe segmentul spatiilor comerciale si sursele de finantare accesibile constructorilor sunt alte teme ce vor fi puse in discutie la Romania Construct Forum 2009.

Totodata, participantii vor aduce in dezbatere tema constructiei de locuinte ieftine ca solutie de criza si a efectelor pe care vanzarea de locuinte ANL le are asupra dezvoltatorilor imobiliari.

Conferinta organizata de Mediafax va reuni reprezentanti ai autoritatilor si ai asociatiilor din domeniu, directori ai companiilor de constructii, investitori pe piata imobiliara, furnizori de materiale si tehnologii pentru constructii si reprezentanti ai institutiilor financiare care opereaza pe piata imobiliara de afaceri.

Inscrierile pentru participare se fac pe website-ul www. mediafaxtalks. ro/construct-forum pana pe 21 octombrie.

Romania Construct Forum, o conferinta nationala aflata la a patra editie, face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, le organizeaza incepand din 2006.

Romania Construct Forum 2009 are ca partener principal compania Adeplast, ca partener - FNGCIMM, iar ca sponsor - CertAsig. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Ei vor dezbate oportunitatea continuarii programului "Prima Casa", prin care statul garanteaza in anumite conditii creditele imobiliare contractate de persoane fizice si care a generat reactii mixte pe piata imobiliara. Rezultatele programului "Prima Casa" si ale celui de reabilitare termica, precum si perspectivele acestora pentru anul urmator vor fi analizate la conferinta Romania Construct Forum 2009, pe care Mediafax o organizeaza joi, 22 octombrie, de la ora 10. 00, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul ii va avea ca speakeri, printre altii, pe Marcel Barbut - director general Adeplast, Aurel Saramet - presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Laurentiu Plosceanu - presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) si Cristian Erbasu - presedintele Patronatului Societatilor din Constructii (PSC) Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. .

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com