Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Protruck iti ofera trei ani de service constructii

Garantie totala, intretinere gratuita si preturi reduse reprezinta solutia pe care Protruck a pregatit-o companiilor care doresc sa achizitioneze vehicule comerciale si utilaje.

Astfel, pana la data de 15 aprilie 2009, doar PROTRUCK ofera 3 ANI de SERVICE GRATUIT (garantie totala si intretinere) pentru BETONIERE SI BASCULANTE 6*4 Iveco Trakker si 2 ani pentru BULDOEXCAVATOARELE New Holland B90.

Consultanta, testare, dotari tehnice, accesibilitate
Interactiunea cu fiecare potential client de vehicule sau utilaje este privita de Protruck ca o relatie personalizata, pe termen lung, sustinuta atat prin experienta achizitiei, cat si prin conditiile post-vanzare oferite.

La Protruck, firmele de constructii sunt intampinate cu entuziasm de oameni cu inalta pregatire, dornici sa ofere acele produse si servicii perfect adaptate nevoilor fiecarei companii.

Pentru ca afacerile clientilor inseamna bani si pentru ca Protruck doreste ca acestia sa beneficieze in totalitate de pe urma parteneriatului, firmele de constructii sunt invitate sa testeze vehiculele si utilajele in vederea utilizarii lor cat mai adecvate. Si pentru a atinge acest scop, atat din punct de vedere calitate, cat si timp, atelierele sunt echipate cu sisteme de ultima generatie de diagnosticare si reparare, iar fiecare client beneficiaza de un consultant dedicat.

Protruck si-a inceput activitatea in anul 1993, cand a fost infiintata compania Protruck Trade, primul agent autorizat Iveco din Romania.
In prezent, in cadrul companiei exista 4 divizii distincte: PROTRUCK Vehicule Comerciale - distribuitor autorizat Iveco si Piaggio; PROTRUCK Echipamente Constructii - distribuitor autorizat New Holland Construction Equipment; PROTRUCK Motoare Industriale - distribuitor motoare si generatoare Fiat Powertrain Technologies; PROTRUCK Vehicule Rulate - distribuitor vehicule rulate.
La inceputul unui an ce se anunta dificil pentru intreaga economie, Protruck vine in intampinarea firmelor care activeaza in sectorul constructiilor cu o oferta exceptionala de vanzari si service.

Garantie totala si intretinere gratuita pentru camioane si utilaje de constructii.
Experienta dobandita de-a lungul celor 16 ani de activitate si inalta calitate a serviciilor prestate reprezinta motivele principale pentru care clientii aleg Protruck ca furnizor de vehicule comerciale si utilaje de constructii. Pe langa acreditarile in domeniu, profesionalismul si atasamentul angajatilor fata de parteneri si companie, calitatea serviciilor este sustinuta inclusiv prin capacitatea personalului de adaptare la cerintele clientilor.

In contextul economic actual, Protruck devine si mai flexibil, intelegand nevoile firmelor care activeaza in domeniul constructiilor, si lanseaza o oferta inovatoare de vanzare si post-vanzare. Serviciul de instruire pus la dispozitia utilizatorilor reprezinta un suport pentru cresterea productivitatii produselor, exploatand la maxim oportunitatile oferite.

Pe langa punctele de lucru, vanzari si service, din Oradea, Bistrita, Iasi, Focsani, Targoviste, Bucuresti (Chitila, Jilava si Glina), clientii de vehicule comerciale si utilaje au la dispozitie inclusiv servicii de asistenta tehnica 24/ 24 h in orice loc din tara.

Clientii sunt intampinati, in toate service-urile Protruck, de personal cu pregatire de specialitate, dornic sa satisfaca in cea mai buna masura orice solicitare.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com