Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Radu Berceanu analizeaza proiectele constructii

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei Ioan Andreica vor analiza, impreuna cu dezvoltatori imobiliari si constructori, evolutia si oportunitatile din acest sector, la Romania Construct Forum 2009 Acestia vor face bilantul primului an de criza in constructii si imobiliare si vor dezbate oportunitatile aduse constructorilor de lucrarile de infrastructura si de cele de reabilitare termica a blocurilor.

Pe langa ministrul Radu Berceanu si secretarul de stat Ioan Andreica, conferinta ii va avea ca speakeri pe Marcel Barbut - director general AdePlast, Aurel Saramet - presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Dan Ioan Popp - presedintele Impact, Cristian Erbasu - presedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Adriana Iftime - director executiv al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii, Valentin Petrescu - presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta si Claudiu Georgescu - presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania.

Lectorii vor aduce in discutie teme ca nevoia de investitii in lucrari de infrastructura si rolul concesiunilor, precum si rezultatele si perspectivele pentru anul viitor ale programului "Prima Casa" si ale celui de reabilitare termica.

Stadiul proiectelor pe segmentul spatiilor comerciale si sursele de finantare accesibile constructorilor sunt alte teme ce vor fi puse in discutie la Romania Construct Forum 2009.

Totodata, participantii vor aduce in dezbatere tema constructiei de locuinte ieftine ca solutie de criza si a efectelor pe care vanzarea de locuinte ANL le are asupra dezvoltatorilor imobiliari.

Romania Construct Forum, o conferinta nationala aflata la a patra editie, face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, le organizeaza incepand din 2006.

Romania Construct Forum 2009 are ca partener principal compania Adeplast, ca parteneri - FNGCIMM, CertAsig, Macon si Hotel InterContinental, iar ca sponsori - Impact Developer & Contractor, Roca si TUV Austria Romania. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii, al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii, al Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si al Bancii de Informatii in Constructii Arhitectura si Urbanism.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania ce si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea companiei Mediafax din Cehia. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro. . 00, la Hotel InterContinental (Sala Fortuna) si va reuni reprezentanti ai autoritatilor si ai asociatiilor din domeniu, directori ai companiilor de constructii si investitori pe piata imobiliara. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila.

 
constructii constructii

Alte articole

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com