Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©23-Sep-2019

constructii  Rettig ii premiaza pe castigatorii constructii

Compania Rettig a ales ieri, prin tragere la sorti, castigatorii campaniei "Combinatia perfecta: incalzire prin pardoseala + radiatoare". Adresata exclusiv instalatorilor si distribuitorilor de produse Purmo, campania ofera ca premiu 15 unelte multifunctionale Leatherman.

Premergator tragerii la sorti, toti participantii care au completat si trimis pe fax formularul de campanie au primit din partea Rettig o pereche de papuci caldurosi de casa. Simbol recunoscut al solutiilor de incalzire, brandul Purmo trateaza conceptul de incalzire dincolo de limitele tehnice ale radiatorului, asezand pe loc egal ca importanta relatia cu clientii, lucru demonstrat de principiile si activitatile derulate prin The Warm Society, locul de intalnire al specialistilor in incalzire, prin care Purmo comunica in intreaga Europa.
Lansata in primavara acestui an, campania de promovare a combinatiei perfecte dintre incalzirea prin pardoseala si radiatoarele Purmo continua prin premiile acordate celor 15 castigatori invitatia lansata catre toti specialistii in solutii de incalzire a spatiului interior de a alege produsele de calitate si solutiile inovative comercializate de compania Rettig.
"Avem placerea de a va invita sa va alaturati demersului nostru de a combina cele doua solutii de incalzire pentru a crea o alta si mai buna", este indemnul lansat de Tunde Sandor, Director General Rettig SRL, catre toti instalatorii si distribuitorii care apreciaza solutiile de incalzire eficiente, moderne si confortabile.

Compania Rettig ii felicita pe castigatori si pe toti participantii la tombola, multumindu-le tuturor pentru interesul acordat.
Castigatorii vor fi anuntati in scurt timp pe site-ul www. purmo. ro si contactati personal de reprezentantii companiei Rettig.

Vizitati-ne la www. purmo. ro si www. thewarmsociety. com

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com