Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  S-au incheiat lucrarile de impermeabilizare constructii

Celulele 1 si 2 reprezinta 37,5 % din suprafata totala a depozitului.

Impermeabilizarea celulelor s-a facut cu bariera minerala din argila, geocompozit bentonitic, geomembrana rugoasa si geotextil de protectie. Valcea" care include constructia statiei de compost, precum si inchiderea depozitului de deseuri de la Raureni. Acelasi sistem de impermeabilizare va fi realizat si pentru restul celulelor 3, 4, 5 si 6, care vor fi finalizate la sfarsitul lunii septembrie 2009.

Depozitul de deseuri din Feteni este prevazut atat cu sistem de drenaj, camera de captare si statii de tratare a levigatului, cat si cu sistem de extragere a biogazului din depozit.

Executia acestui depozit face parte din proiectul "Managementul integrat al deseurilor in Municipiul Rm. Valoarea totala a investitiei este de 11 milioane Euro si este finantata in proportie de 70% din fonduri ISPA si 30% din fondul de stat si bugetul local.

Proiectul este executat de consortiul Hidroconstructia SA si IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL.

Actualmente, Hidroconstructia SA si IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL sunt angrenate si in proiectele "Managementul integrat al desurilor in Municipiul Iasi ", "Managementul integrat al deseurilor solide in judetul Arges " si "Managementul integrat al deseurilor in Municipiul Bacau si alte zonele din judetul Bacau". Recent, s-au incheiat lucrarile de impermeabilizare la Celulele 1 si 2 ale noului depozit de deseuri de la Feteni, care va deservi municipiul Rm. Valcea.

Noul depozit de deseuri va avea o suprafata de cca 80. 000 mp si o capacitate de depozitare a deseurilor sortate de 1. 000. 000 mc.

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com