Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

constructii  Swisspor - Saving energy constructii

Tot ceea ce face Swisspor are ca amprenta aceste concepte: prin produse inovatoare, prin tehnologia "curata" pe care o folosim, prin valorile pe care le promovam, Swisspor lupta pentru confortul fiecaruia, pentru un mediu mai curat si pentru un viitor sigur.

Istoricul nostru in Romania are la baza o lunga traditie europeana, o intelegere profunda a nevoilor societatii contemporane si un plan vizionar care ne ghideaza in permanenta. Lucrurile pe care le vom realiza de acum inainte devin capitole ale acestei carti mai consistente si mai bogate decat cele prezente.

Astazi, in an aniversar, ne angajam sa transformam in Romania pachetul integrat termo-fono-hidroizolant intr-o "Arta a Izolatiilor pentru constructii.

Traim intr-un spirit european iar TU esti bine venit sa il descoperi.

Echipa Swisspor

Inovam in permanenta, investim in oameni, in cercetare, suntem o carte deschisa pentru toti cei care vor sa ne cunoasca. Povestea de 10 ani a companiei Swisspor in Romania este incarcata de evenimente, de provocari permanente, de stradanii de a fi mereu un exemplu social pozitiv si de a fi un motor al progresului civilizatiei. Angajamentul nostru pentru Romania Anul acesta se implinesc 10 ani de cand grupul elvetian Swisspor este prezent in piata materialelor izolatoare pentru constructii din Romania.

Evenimentul aniversar, din data de 5 Martie la WTC Bucharest, ofera prilejul arganizarii unui simpozion denumit generic "Get the Swisspor Spirit".

Astfel, exprimam in fata partenerilor nostri - aplicatori, antreprenori, distribuitori de materiale de constructii - valorile si spiritul pe care Swisspor le promoveaza in piata din Romania.

Swisspor este actualmente un grup de firme cu o prezenta multinationala si o veche traditie in piata elvetiana ce isi are originile in compania fondata de Traugott Alpstäg in 1947.

Infiintata in 1998, Swisspor Romania este primul promotor al solutiei de reabilitare termica a cladirilor autohtone, initiativa ce s-a concretizat astazi intr-un program guvernamental de importanta nationala. BUCURESTI / 13:26, 4. 03. 2008

Suntem aici de 10 ani. .

 
constructii constructii

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com