Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Nov-2019

 
 

Copiata dupa emisiunea Extreme Makeover - Home edition, in Romania Visuri la cheie a adus foarte multe comentarii negative

Dragos Bucur este prezentatorul noii emisiuni a ProTV "Visuri la cheie". Numai ca in ciuda faptului ca emisiunea trebuia sa aiba un aer caritativ si emotional, prima emisiune a debutat cu restaurarea unei "vile", sau cel putin asa a lasat falsa impresie telespectatorilor.

In realitate, "vila" se putea vedea ca este un parter+etaj care daca o imparti la jumatate, nu scoti mai mult de doua camere + baie + scara. Chiar daca are etaj, este foarte mica atat pe latime cat si pe lungime si putin probabil ca are mai mult de 50mp complet. Totusi, o casa nu poate fi restaurata in doua saptamani, decat daca are o echipa foarte bine condusa si echilibrata. Tencuiala, gletul, vopseaua trebuie sa se usuce si este greu sa nu lasi o echipa de muncitori sa fie blocata de alta echipa.

Emisiunea a fost inspirata din strainatate, chiar sotia presedintelui SUA,  Michelle Obama participand la una dintre aceste emisiuni.

Revenind la proprietara imobilului, este pacat ca valorile Romaniei sa fie nevoite sa se chinui in astfel de conditii in loc sa isi foloseasca talentul si experienta pentru a educa viitoarele generatii. In mod clar, fiecare om are dreptul sa traiasca in conditii decente, chiar daca romanii s-au obisnuit sa traiasca in saracie si au pierdut simtul normalitatii. Probabil cu astfel de emisiuni, cei de la guvernare isi fac o imagine asupra conditiilor in care traiesc romanii.
 

 
 
 

Alte articole


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com