Cauta:
  News  Industrie  Ong social  Social  Media  Imobiliare  Tehnologie  Industrie turism  It  Industrie evenimente mediu  

©21-Oct-2019

constructii  Voluntariat de Ziua Familiei constructii

Pentru ei lucram, pentru ca ei sa nu treaca prin ce am trecut noi: sa nu fie nelinistiti, sa nu fie aruncati afara din casa. Timp de doua zile, 25 de voluntari Lafarge s-au implicat in construirea unei locuinte pentru o familie nevoiasa din Medgidia, jud. Constanta. Mai multe detalii pe www. habitat. ro Prin intermediul celui mai important centru de cercetare in domeniul materialelor de constructii din lume, Lafarge plaseaza inovatia in centrul prioritatilor sale, intr-un demers de a asigura constructii durabile si creativitate arhitecturala. In 2010 si pentru al saselea an consecutiv, Lafarge a fost clasificata printre "cele mai durabile 100 de corporatii din lume". Aceasta actiune de voluntariat a fost organizata in cadrul parteneriatului pe termen lung intre Lafarge si Habitat for Humanity Romania, initiat in anul 2003.

Voluntarii Lafarge impreuna cu cei ai Habitat for Humanity si cu participarea directa a administratiei locale au ajutat o familie nevoiasa din comunitate sa isi construiasca o casa simpla dar decenta chiar de Ziua Internationala a Familiei, celebrata in Romania pe 15 mai.

"Cei doi micuti ai nostri au nevoie de o casa. Este neobisnuit sa ne gandim ca poate nu o sa mai induram frigul aceasta iarna, sau poate ca nu o sa mai fim nevoiti sa imprumutam apa de la vecini. " spune unul dintre beneficiarii acestui proiect.

Pe toata perioada parteneriatului, reinnoit in anul 2008 pentru alti 5 ani, Lafarge a acordat un important sprijin in materiale de constructii si a participat efectiv la construirea locuintelor, cu echipe de voluntari constituite din colaboratori de la toate nivelele manageriale si operationale, promovand prin exemplul lor responsabilitatea civica si voluntariatul personal si organizational.

Atat Habitat, cat si Lafarge isi exprima convingerea ca acesta este doar inceputul unui parteneriat benefic pentru persoanele aflate in nevoie de o locuinta simpla, decenta si accesibila ca pret in Municipiul Medgidia.

Lafarge este lider mondial in industria materialelor de constructii, detinand pozitii de varf cu toate diviziile sale: Ciment, Agregate & Betoane si Gips. Avand peste 78. 000 de angajati in 78 de tari, Lafarge a inregistrat vanzari de 15,9 miliarde de euro in 2009. Inseamna atat de mult sa ai propria ta casa. Mai mult de 1600 de familii din Romania au beneficiat pina acum de sprijinul asociatiei Habitat for Humanity. Pentru informatii suplimentare va rugam vizitati www. lafarge. com

Habitat for Humanity este o asociatie non-profit dedicata eliminarii conditiilor improprii de locuit si lipsei de adapost din intreaga lume.

 
constructii constructii

Alte articole

Indicele imobiliarero preturile

ro, prezinta, pe baza Indicelui imobiliare


Articole 'Fresh'


Articole 'populare'

Invitatie eveniment de lansare

Evenimentul va avea loc marti, 25 noiembrie a


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONSTRUCTII - 2019 - reportaj.com